anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Upomnienie od Allegro za zwrócenie uwagi klientowi, że narętka podpięta jest pod EAN myszki komputer

damianos99
#11 Animator#

Witam serdecznie,

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

zauważyłem, że oferta sprzedawcy (producent narzędzi PROFIX) jest podpięta pod EAN myszki komputerowej, nakrętka obecnie znajduje się w kategorii Myszki > Przewodowe. Zapytałem sprzedawcę czego dotyczy jego oferta nr. 17171716554, nakrętki czy myszki komputerowej gdyż w górnej części specyfikacji pobranej z katalogu produktów Allegro widnieją dane myszki komputerowej marki Trust.

https://allegro.pl/oferta/nasadka-6-katna-crv-3-8-cala-7mm-l-28mm-proline-18307-17171716554

proszę zerknijcie sami, nakrętka i kategoria myszki, model Trust USB, praworęczna, optyczna, liczba przycisków 7.

na swoje pytanieotrzymałem od sprzedawcy odpowiedź:

"oferta dotyczy Nasadka 6-kątna CrV 3/8 cala 7mm L:28mm Proline 18307"

odpisałem zatem sprzedawcy maila (godz. 14:33) o poniższej treści:

"Ok, ale błędnie jest podpięta pod ean myszki komputerowej :D"

oraz załączyłem zrzut z ekranu z zaznaczeniem błędnej kategorii

damianos99_0-1741045386659.png

po 15 minutach otrzymałem upomnienie od Allegro o treści:

Treść Twojej wiadomości wysłanej do NarzedziaNonStop (Profix Sp. z o.o.) naruszała zasady obowiązujące na Allegro, dlatego nie mogliśmy jej dostarczyć do odbiorcy.

Używanie formularza kontaktowego, adresów e-mail lub numerów telefonów uzyskanych od Allegro do przesyłania informacji o charakterze niezwiązanym z realizowanymi transakcjami jest niedozwolone.

Dalsze naruszanie zasad może doprowadzić do zawieszenia konta.

Jeśli uczestniczysz w programie Super Sprzedawca pamiętaj, że kolejne naruszenia mogą skutkować wykluczeniem z programu.

Ta wiadomość została wysłana automatycznie.
Jeśli chcesz się z nami skontaktować, napisz przez formularz. Odpowiemy na Twoje pytania i pomożemy w zakupach.

Pozdrawiamy,
Zespół Allegro

damianos99_1-1741045485592.png

"Dalsze naruszanie zasad może doprowadzić do zawieszenia konta.

Jeśli uczestniczysz w programie Super Sprzedawca pamiętaj, że kolejne naruszenia mogą skutkować wykluczeniem z programu."

prosiłbym o wyjaśnienie dlaczego zwracając uwagę sprzedawcy, że jego produkt znajduje się w błędnej kategorii, narzędzia a myszka komputerowa to zdaje się spory odchył, otrzymuję z automatu odpowiedź, że naruszam zasady Allegro a moje dalsze tego typu uwagi do klienta może skutkować wykluczeniem z programu Super Sprzedawca ?

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0