Witam,
Dostałem "upomnienie" za - "
W opisie Twojej oferty zawarte były dane kontaktowe.
Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 1, punkt 1.10) oferta nie może zawierać reklam, treści promocyjnych i ogłoszeniowych oraz innych elementów ułatwiających zakup towarów i usług poza Allegro.
Przeglądając moje oferty nigdzie nie widzę treści za które dostaję rzekome upomnienie, co mi umyka?
Aukcja została zakończona, mogę co prawda ją wznowić ale nie chcę powielać błędu, była wystawiona przez długi okres czasu, po zmianie terminu dostawy z 30 dni na natychmiast - 2 min później email od allegro.
Jest mnie ktoś w stanie nakierować na błąd którego nie widzę?
Jak nie podasz numeru oferty, to raczej ciężko będzie...
9401322367
Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 1, punkt 1.10) oferta nie może zawierać reklam, treści promocyjnych i ogłoszeniowych oraz innych elementów ułatwiających zakup towarów i usług poza Allegro.
Masz reklamę asortymentu na foto.
Pominę już fakt że nie wolno zamieszczać napisów na zdjęciach w ofercie.
Dobra to jak najbardziej zrozumiałe, ale czemu dla przykładu aukcje które mam według mnie poprawnie wystawione są one usuwane. dla przykładu - 16459483054 nie ma tu żadnej reklamy, oferty itp a mimo to jest kasowane
To już pytaj @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_