anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie kłamliwego komentarza

fox_paws
#16 Inspirator#

Kupująca [edycja] zamieściła ocenę i komentarz, który jest kłamstwem i narusza moje dobra osobiste:
"Pomimo prośby sprzedawca mnie olał. I paczki ni wyslal"

Jest w nim aż pięć kłamstw, które bardzo łatwo sprawdzić:

1. "pomimo prośby" - kupująca nie przesłała żadnej wiadomości do żadnego z czterech zamówień
2. "paczki ni wyslal" - wszystkie cztery zamówienia zostały wysłane, co więcej to kupująca nie dopełniła obowiązku odebrania przesyłki z drugiego zamówienia i paczka wróciła, a wpłata została zwrócona
3. "sprzedawca mnie olał" - wszystkie zamówienia zostały wysłane i to zgodnie z deklarowanym terminem, a wpłata do zamówienia, którego kupująca nie odebrała została zwrócona
4. "brak reakcji na wiadomość" - patrz pkt. 1
5. "nieterminowa dostawa" - patrz pkt.1 i 3

Proszę o usunięcie tej oceny z uwagi na możliwość łatwego sprawdzenia, że są to kłamstwa.

Przesyłki do zamówień:  A001IHTG99,  A0016X0B78,  A0010UVB91,  632660687441412118909300.
Wszystkie dostarczone do automatów terminowo

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

Client:44052296
#21 Demiurg#

@fox_paws a nie lepiej zasugerować kupującej żeby edytowała z wysłanej prośby o zmianę na Twoją korzyść. W ramach małej rekompensaty za straty nerwowo moralne.

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@Client:44052296 Chyba już nie może, bo transakcja z października.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws Jeśli klient do nas napisał w tej sprawie, to taka opinia zostanie usunięta. Zajmie się tym zespół wyspecjalizowany w tym obszarze. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów