Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kontaktowałem się na czacie z konsultantką w sprawie usuwania historii starych nieaktualnych już zgłoszonych zwrotów z zakładki Zamówienia i Zwroty / Zwroty towarów , oraz z zakładki Zamówienia i Zwroty / Dyskusje i Reklamacje .
Konsultantka poinformowała mnie że stare nieaktualne dane powinny się usuwać z tej listy po 2 latach i nie być widoczne i konsultowała to z działem technicznym. Natomiast z tego co widzę to stare dane są widoczne sprzed 2 lat.
Natomiast podczas rozmowy telefonicznej inna konsultantka stwierdziła że się stare dane nie usuwają ale że taka sugestia jest jak najbardziej zrozumiała i stare nieaktualne dane powinny się usuwać żeby nie zaśmiecać listy . Analogicznie jak np. zamówienia np. znikają z listy po roku czasu.
Bardzo proszę o odpowiedź czy stare dane faktycznie znikają , ewentualnie prosiłbym o wprowadzenie takiej opcji .
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:135176015 Dyskusje wyświetlamy, tak samo, jak zamówienia, do dwóch i pół roku wstecz.
O to świetna informacja 🙂
Rozumiem że to dotyczy również starych zwrotów powyżej 2,5 roku i one
również znikają z listy?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć @Client:135176015, poprosiłem odpowiedni dział o potwierdzenie w tym przypadku 🙂
Wrócę jak tylko otrzymam odpowiedź 🙂
Witam, udało się uzyskać informacje ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:135176015 przykro mi, ale z uwagi na długi weekend, wciąż czekamy na te informacje.