anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usuwanie ofert przez allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
Precious79
#9 Pomysłodawca#

Witam. Czy wyjaśni mi ktoś "jak krowie na rowie" o co chodzi z tymi miniaturkami? Dziś od rana allegro usuwa mi oferty, już chyba z 30 usunęło i nie wiem kiedy koniec będzie. O co chodzi??? Dziwnym trafem dzieje się to po tym jak uruchomiłam promocję (na wyróżnienie za 0zł), oczywiście oferty z darmowym wyróżnieniem usunięte w pierwszej kolejności. Proszę mi wytłumaczyć o co non stop czepia się allegro. Przecież tak nie da się prowadzić firmy na allegro...non stop kłody pod nogi. Ciężko pracuję aby zdobyć wyświetlenia i dobre opinie a tu najlepiej sprzedające się oferty zostają usunięte. A przecież allegro też czerpie niezłe korzyści finansowe ze sprzedaży ...więc nie rozumiem. W międzyczasie również dostałam powiadomnienie o usunięciu kolejnych ofert, za chwilę bedzie pusty sklep....HELP!!! @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  co mam robić, jak to poprawić? Oferty przecież nie od dziś są na allegro.

Chodzi między innymi o te oferty: 15815442292, 15817179860, 15571614925, 15555924708, 15879377857, 15913784638, 15404489482 i jeszcze mnóstwo innych...

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
serwis-texas
#21 Demiurg#

@Precious79 

A co tu tłumaczyć.

https://help.allegro.com/sell/pl/a/czym-sa-miniaturki-i-jak-je-stosowac-zgodnie-z-naszymi-zasadami-D...

Większość fotek ma znak wodny, jakieś napisy!

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Precious79 zasady dotyczące miniatur są opisane w tym artykule. Otrzymałaś też e-mail z informacjami o naruszeniach dotyczących miniatur, m.in. nie może być na nich znaków wodnych ani napisów. Gdy poprawisz miniatury, oferty nie będą usuwane. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
brakestop
#16 Inspirator#

wa.png

faktycznie czeka sporo roboty ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów
Egzotyczna-Farma
#8 Zapaleniec#

Spójrz w komentarze na Facebooku Allegro pod postem sprzed 4 dni. Pewien pan podał im kilkaset numerów aukcji z błędnymi miniaturami. Możliwe, że dowiesz się komu podziękować 😉

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Sygnaliści są wszędzie ,zwłaszcza wśród zazdrosnych znajomych oraz konkurencji.

oznacz moderatorów