anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usuwanie ofert

MAMY ROZWIĄZANIE!
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Kolejne usuwanie ofert, kolejne kłody pod nogi sprzedających. Nie można wznowić z żadnymi parametrami ofert. Ktoś wie o co chodzi?

oznacz moderatorów
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@modowe_pole, ze względu na naruszenia zakończyliśmy wszystkie oferty, które w parametrze Marka zawierały marki wskazane z Warunkach Ochrony Marek. Listę marek chronionych znajdziesz w załączniku 1 do naszego regulaminu. Nie wznowisz ofert z tymi markami. 

Jeśli chcesz odwołać się od naszej decyji, to napisz na adres wop@allegro.com

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@modowe_pole Oferta 18387894730 została zakończona ze względu na program ochrony marek. Jeśli chcesz poznać szczegóły, proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz

Wiktoria

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Nie chodzi mi o wspomnianą ofertę. Podczas ponawiania ofert pojawia się komunikat: Blokada możliwości wystawienia ofert z produktami marki TED BAKER. Tak mam ponad 600 ofert innych marek równieżWyjaśnij naruszenie zasad. Nie wiem co można zrobić aby ponowić ofertę

oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @modowe_pole. Proszę, podaj przykładowy numer oferty.  

Marysia

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

18442175697

oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@modowe_pole, ze względu na naruszenia zakończyliśmy wszystkie oferty, które w parametrze Marka zawierały marki wskazane z Warunkach Ochrony Marek. Listę marek chronionych znajdziesz w załączniku 1 do naszego regulaminu. Nie wznowisz ofert z tymi markami. 

Jeśli chcesz odwołać się od naszej decyji, to napisz na adres wop@allegro.com

Marysia

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Tak mam ponad 1500 ofert. Miało być po zmianie na firmę, żę można będzie sprzedawać wszystkie marki. Moje oferty mają numery seryjne i są oryginalne. 

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

18396199899 -czy to nie jest oryginalna oferta? Proszę o dowody

oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@modowe_pole, jeśli masz jakiekolwiek pytania lub zastrzeżenia dotyczące blokady, to proszę, abyś napisał na wskazany wyżej adres mailowy. 

Zachęcam także do zapoznania się z artykułem na temat ochrony marek

Marysia

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Czy zwykła kamizelka z futra lisa, bez marki to też marka chroniona? Takie oferty zostały usunięte w moich aukcjach. Razem to ponad 2 tys. ofert. To jest normalne? Nie zamierzam sprzedawać sieciówek, konto mam po to aby sprzedawać rzeczy niszowe i znanych marek. Zaznaczam, nie są to repliki, podróbki. Proszę o przywrócenie moich ofert. 

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Oferta 18442169369-czy nie jest oryginalna? Proszę o przywrócenie wszystkich ofert Barbour, Other Stories, Desigual itp

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Proszę o ponowne sprawdzenie moich ofert. Myślę, że nastąpiła jakaś pomyłka przy ich usuwaniu. Część z nich wróciła już ale brakuje jeszcze ok. 720 ofert

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Zniknęły moje środki na kontach allegro, dlaczego? To kwota ponad 1700 zł. Co się do dzieje?

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Wszystkie opłaty pobierane na bieżąco. Saldo na dziś wynosiło ponad 1700 zł i go nie ma. Proszę o interwencję. 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@modowe_pole Zgodnie z informacjami, które znajdziesz w podlinkowanym wyżej artykule, w przypadku naruszeń 2 stopnia możemy nałożyć na konto karę finansową w wysokości 2500 zł.  

Tak jak napisałam wcześniej, napisz w tej sprawie na adres mailowy wop@allegro.com. Nie wyjaśnimy tego na forum. 

Marysia

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

W tym momencie to serwis naruszył zasady. Usunięte oferty powrocicły i znowu zniknęły

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Co się dzieje? Moje saldo wyzerowane-1781,24 zł . Wszystkie opłaty pobierane są na bieżąco a na koncie w tym momencie nie ma nic. Proszę o interwencję

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Nic nie wypłacałam

oznacz moderatorów
Dreams
#9 Pomysłodawca

@modowe_pole Moderatorka Ci napisała - nałożono na Ciebie karę 2500zł, dlatego kwota 1700 zł zniknęła, a każde następne wpływy również znikną dopóki nie uzbiera się 2500zł.

Zresztą - opłaty pobrane przez Allegro masz wyszczególnione w zakładce Finanse > rozliczenia z Allegro.

oznacz moderatorów
modowe_pole
#9 Pomysłodawca

Potraktowano moje konto firmowe, jak prywatne. Usunięto  na koncie firmowym niby zakazane marki.

oznacz moderatorów