Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro ma kolejna zabawę , chyba im się tam nudzi. Otrzymałem maila o usunięciu aukcji:
Sprawdzam aukcję i wszystkie dane są, więc tracę czas i wznawiam ofertę. Czy Wy nie macie w tym Allegro, co robić? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
|
||
|
@FH2020 już to sprawdzam, wrócę do Ciebie z informacją.
mam to samo katalog jest nie pełny brak producenta kraj pochodzenia pytanie czemu usuwacie tylko moja aukcje nie konkurencji ? katalog jest wspólny i tyczy sie tego samego produktu dzisiaj usunięta masa aukcji
Zgodnie z rozporządzeniem GPSR, musisz uzupełnić w ofertach:
dane producenta
dane osoby odpowiedzialnej (jeśli producent nie ma siedziby w UE)
informacje o bezpieczeństwie.
Parę dni spokoju i znowu to samo! Wszystkie oferty zostały poprawione i w żadnej nie ma info "produkty wprowadzone przed 13 grudnia 2024" o co Wam chodzi? Wrzucacie regulamin bez konkretnych danych, co z daną aukcją jest nie tak? Np nr: 13995589902 Allegro usnęło, ja wchodzę w edycje nic nie poprawiam, wystawiam ponownie, Allegro sprawdza i akceptuje i oferta aktywna. Ale dlaczego została usunięta? I tak w kółko będziemy się bawić ?
Oni robią to na chybił - trafił. Też mi właśnie zamknęli
16560329092 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
proszę o wskazanie gdzie jest fraza "wprowadzono przed"
@AGLOPRIMA2 czy miałaś uzupełnione dane dot. GPSR dla tej oferty?
Dzień Dobry, kilka dni spokoju i znowu wam woda sodowa odbiła, wywalacie bezpodstawnie kolejne oferty, robicie wszystko żeby nas sprzedających zniechęcić do Allegro, kiedy zrozumiecie że nie jesteście ''pępkiem świata'' . Nie Pozdrawiam
tak
@AGLOPRIMA2 sprawdzimy to i wrócę do Ciebie z informacją.
@AGLOPRIMA2 mam już odpowiedź dla Ciebie 🙂 Dane o bezpieczeństwie uzupełniłaś dzisiaj, a oferty do usunięcia kwalifikowaliśmy wczoraj, wiec z uwagi na to, że wczoraj tych informacji nie było, dziś oferta została usunięta.
Przepraszam , kolejny raz zapytam a OSA to ''święta krowa'' której te zasady nie obejmuję ?? https://allegro.pl/oferta/puzzle-minecraft-challenge-1000-elementow-17188-ravensburger-14025184846#p... link do oferty w której informacja o bezpieczeństwie brzmi; ''Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024'' i jaki tym razem będzie Wasz wykręt ????
Witam, mam to samo więc na pewno będzie nas więcej w tym temacie
Witam, u nas to samo, na razie tylko kilka aukcji. Przy sprawdzeniu edytuj/wznów wszystko było uzupełnione.
Też tak mam, na razie 3 aukcje, ale straszenie "upomnieniem od Allegro" w mailu jest mocno nie na miejscu.
A może tak Allegro upomniałoby się samo?
@FH2020 4112553277 nie ma uzupełnionych danych posiada tylko zaznaczoną informację, że produkt jest sprzed 13.12, która dla ofert z parametrem stan: nowy nie jest wystarczająca
A jeśli chodzi o 16577643702 to została ona dzisiaj zedytowana i ma już poprawne dane, wcześniej ich brakowało (i producenta i informacji o bezpieczeństwie).
Halo, Przepraszam w sklepie OSA jest też informacja że produkt jest sprzed 13.12 więc są różne standardy według Allegro
https://allegro.pl/oferta/puzzle-minecraft-challenge-1000-elementow-17188-ravensburger-14025184846#p... klikamy w informację Bezpieczeństwo, zgodność i ostrzeżenia i co mamy ................ Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024
Ich cyrk, ich małpy. Mogą żądać co chca, a komu to nie odpowiada to " wypad z baru".Jedyne wyjście to otworzyć swój sklep lub " przykleić" się do kogoś kto już swój sklep posiada. Tylko co by nie pisać to Allegro póki co jest największą platformą handlową a może raczej tablicą ogłoszeniową gdyż coraz częściej odbieram telefony z pytaniem o ceny poza Allegro. Ludzie zaczynają liczyć.
@maxzuczek już to sprawdzam
@Syrena_zT Halo, Dzień Dobry, ja cały czas czekam za sensowną odpowiedzią ? Pozdrawiam