Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupująca wystawiła negatywną opinię, zarzucając brak zwrotu środków za zamówienie. Informacja ta jest nieprawdziwa, ponieważ pełen zwrot środków został dokonany prawidłowo i w terminie — co potwierdzają zapisy w systemie Allegro/PayU oraz nasza historia transakcji.
Informujemy również, że pisaliśmy do tej Pani wiadomości i odpisywaliśmy na jej wiadomości, załączając zrzuty ekranu jako dowód, że dokonaliśmy zwrotu płatności.
Po dokonaniu zwrotu kupująca kontaktowała się z nami ponownie, żądając ponownego zwrotu środków — tym razem na konto w euro, mimo że płatność została zwrócona w pełnej wysokości na rachunek, z którego została pierwotnie dokonana.
W związku z tym ocena ta narusza zasady wystawiania opinii w serwisie Allegro (opinia niezgodna ze stanem faktycznym) oraz szkaluje dobre imię naszej firmy, sugerując niewywiązanie się z obowiązków wobec kupującego.
Prosimy o weryfikację tej sytuacji i usunięcie opinii jako niezgodnej z prawdą i Regulaminem Allegro.
Z góry dziękujemy za pomoc i interwencję @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Naruszenie dotyczy poniższych komentarzy:
"Nie otrzymałam nadal jeszcze zwrotu pieniedzy za zwrucony towar"
@tb8601 pozwij kupującego, Allegro miesza w zwrotach, a potem my za to wszystko obrywamy 😞
@tb8601 Proszę, zaczekaj na odpowiedź w sprawie mailowej numer 55430215. W ten sposób najszybciej otrzymasz odpowiedź, ponieważ w tym wypadku i tak musiałabym konsultować sprawę z zespołem, do którego już trafiło Twoje zgłoszenie.
Ok, dziękuję. Nie byłem pewien, czy to zgłoszenie będzie rozpatrywane, czy znów z automatu dostanę odpowiedź.
Pozdrawiam
@tb8601 może póki jeszcze nie usunęli, to daj jakąś konstruktywną odpowiedz na ten zarzut, aby inni kupujący wiedzieli, że to nieprawda, bo ja jak widzę takie negatywy bez odpowiedzi, to mam w głowie myśl, że pewnie kupujący miał rację skoro sprzedawca na niego nie odpowiedział
Pośpiech niepotrzebny
Oni tego nie usuną
Potwierdzam, nie usuną
kłamliwe i niezgodne z prawem komentarze mimo zapisów w regulaminie
nie są usuwane (no chyba, że ktoś ma chody - co widać np: po wpisach na tym forum)
Negatywna opinia została usunięta. Opinie są subiektywną oceną kupującego jeśli jest niezadowolony z jakiegoś powodu często niesłusznie "bo coś tam mu się wydawało" niestety takie opinie nie będą usuwane przynajmniej tak mi się wydaje. mi już dwukrotnie udało się usunąć negatywną opinię i wcale nie mam żadnych "Chodów" przykład powyżej pani wystawiła negatywną opinię i napisała w niej że nie otrzymała środków za zwrot towaru. A środki zostały zwrócone więc Allegro usunęło opinie. Podejrzewam że jakby pani napisała że sprzedawca jest do kitu to opinia by została... Miałem szczęście w tym nieszczęściu 🙂
@tb8601 no widzisz ale chyba jesteś w tej lepszej grupie sprzedawców
u nas opinia, gdzie kupujący zarzucił nam nie wysłanie towaru
gdzie go dostał, a nawet po kilku dniach zwrócił i otrzymał swoją pełną wpłatę
allegro nie usunęło
cyt:
i tu macie kolejny przykład na hipokryzję allegro
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
portal usuwa sobie komentarze i wybranym sprzedawcom
i co moderacjo?
czy kłamstwa w komentarzach u @tb8601
czymś się różnią od kłamstw w naszych czy też u innych użytkowników
mi za podawanie takich różnic w działaniu portalu serwis już kilkukrotnie blokował tutaj
konto bo podobno kłamię i manipuluję
@tb8601 Odczekaj jeszcze jakiś czas z radowaniem się z tego że usunęli.Znając życie i działania Allegro, kupująca otrzymała informację że jej komentarz został usunięty, zatem może go wystawić ponownie (nie życzę tego) z inną treścią i wtedy już nie usuną 😞