anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W jakim to jest celu - „to uzasadnienie oceny jest widoczne tylko dla ciebie” ?

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

rozumiem że kupującemu na allegro nie może spać włos z głowy i chronicie ich jak tylko się da ale skoro oskarżenie o sprzedaż nieoryginalnych produktów jest widoczne tylko dla sprzedawcy to w jakim celu to jest? Każdy sprzedawca wie czy sprzedaje produkty oryginalne, czy nie. Jak rozumiem ocena z tylko takim uzasadnieniem nie przechodzi więc jak kupujący sobie ubzdura że kupił podróbkę to musi wymyślić jakiś inny powód, który będzie widoczny na karcie sprzedawcy nawet jeśli jest najbardziej absurdalny z możliwych? Czemu ma to służyć? 

IMG_1067.jpeg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Health___Beauty. Uzasadnienie jest widoczne tylko dla sprzedającego i dla nas. Nie pokazujemy go innym kupującym na liście Twoich ocen, ponieważ nie mamy potwierdzenia dla takiego podejrzenia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@MiMary @To pytam po raz kolejny po co to? Ja mam 100% pewności, że sprzedaje oryginalne produkty więc takie insynuacje są mi niepotrzebne. Dlaczego chronicie kupujących przed konsekwencjami takich oskarżeń? Jak komus się wydaje że kupił podróbkę to niech to napisze publicznie i poniesie za to odpowiedzialność. Łatwo jest tak bez dowodów rzucać oskarżenia. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty, takie uzasadnienie negatywnej oceny jest sygnałem dla nas, aby przyjrzeć się sprzedającemu, gdy powód ''podejrzewam, że produkt jest nieoryginalny'' jest wybierany często. 

Zaznaczenie ''podejrzewam, że produkt jest nieoryginalny'' jest jedynie przypuszczeniem kupującego. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów