anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Większość moich ofert nie widać, widzę je tylko ja sam

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:63580972
#9 Pomysłodawca#

Potencjalny klient nie widzi zdecydowanej większości moich ofert. Przy sprawdzaniu przez Kupującego co oferuję aktualnie widać 2 oferty z 6. Całość widzę tylko ja sam i to po zalogowaniu się na swoje konto. To jak ktoś może cokolwiek kupić jeśli tego nie widzi?...

Link do moich ofert: https://allegro.pl/uzytkownik/Client%3A63580972 - widać 2 oferty a aktywne są 5...

Proszę o usunięcie tego błędu, myślę że on dotyczy nie tylko mnie, bo jak czytam to cała masa Sprzedających uskarża się na gwałtowny i niczym nie uzasadniony spadek sprzedaży.

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:63580972  według kalkulatora Allegro masz 5 ofert 😋

alll.png

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

A to "kalkulator" kupuje czy ktoś taki jak Ty?... I tak właśnie każdy inny widzi jedynie 2 oferty... 

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:63580972 

A daj linki do tych trzech pozostałych, z ciekawości.

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Link do przykładowej, jednej aktywnej oferty, która jest niewidoczna:

https://allegrolokalnie.pl/oferta/drukarka-hp-laser-mfp-135a-nowy-toner-przebieg-2078

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:63580972   a te szóste, to nie wiem gdzie masz😉

alll.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:63580972 Konsultuję sprawę z odpowiednim zespołem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

A co ze zwrotem opłaty za "Promocję" ofert których nikt nie widział?... Sam sobie opłaciłem lepszą widoczność?...

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

W jaki sposób mam zwrócić się o zwrot poniesionych opłat za promocję ofert, które nie są widoczne? To była opłata za Promocję czy haracz?...

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:63580972 Wracam z odpowiedzią. 

W tym momencie wszystko pojawia się prawidłowo. Błąd był jedynie w liczniku (powinien pokazywać dwójkę) i jest to w trakcie poprawy. 

Oferty z markami chronionymi nie będą pokazywane na Allegro.pl, jeśli pochodzą z AllegroLokalnie.pl (Panasonic i HP to marki chronione). Zgodnie również z artykułem

- jeśli chcesz sprzedawać produkty marek chronionych na koncie zwykłym – możesz to robić tylko na Allegro Lokalnie.

W sprawie promowania. Kupiłeś promowanie na Allegro Lokalnie. Oferta była widoczna i promowana na Allegro Lokalnie. Nie otrzymasz zwrotu, ponieważ było to prawidłowe działanie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Wystawianie ofert na Allegro Lokalnie niczym nie różni się od kupna kartki papieru, napisania na niej ofert sprzedaży i schowaniu do kieszeni. Nikt nie widzi co chcę sprzedać, tylko ja gdy zajrzę na tę kartkę 😞

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Client:63580972 @N_Nitka28 ja też widzę tylko dwie 😞 takie są skutki manipulowaniem wyszukiwarką 😞

11dd.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

I dodatkowo Allegro łyknęło opłaty za promocję ofert, które nikt nie widział... Żenada 😞 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Aktualizacja na g.12:05 - teraz to zniknęło nawet to co było wyświetlane tzw. "kalkulatorem" w  nawiasie - mam widoczne 2 oferty a tym, że jest ich 5 nawet słowa 😞 

oznacz moderatorów