anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wina przewoźnika a negatywny komentarz - zamiana ?

planeta_kabli
#11 Animator#

Czy Allegro zmieniło stanowisko ws usuwania opinii jeśli wynika ona z winy przewoźnika (przesyłka nie doręczona w terminie) ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg#

@planeta_kabli Jeśli Masz na myśli ostatniego negatywa to klient oznaczył 

BRAK REAKCJI NA WIADOMOŚĆ
ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO DOSTARCZONE

oznacz moderatorów

planeta_kabli
#11 Animator#

Nie, mam na myśli dokładnie to co napisałem, czyli Czy Allegro zmieniło stanowisko ws usuwania opinii jeśli wynika ona z winy przewoźnika (przesyłka nie doręczona w terminie) 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@planeta_kabli podaj numer transakcji , dziewczyny zweryfikują .

oznacz moderatorów

planeta_kabli
#11 Animator#

Dziękuję za zangażowanie, niemniej pytanie nie dot. konkretnego przypadku - jest ogólne, ponieważ do tej pory nie było z tym problemu, a teraz przy okazji właśnie tego komentarza dostałem wiadomość, że aktualnie allegro nie usuwa komentarzy, pomimo tego, że wina leży jedynie po stronie przewoźnika

oznacz moderatorów

TechartGSM
#12 Orędownik#

Oczywiście że nie usuwa i nie przypominam sobie by kiedykolwiek to robiło.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

Allegro nie usuwa komentarzy na temat swoich usług przypisywanych przez kupujących sprzedawcom

w swoim sklepie sobie usuwa

109 ocen usuniętych (41 przez Allegro)

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@planeta_kabli w komentarze kupujących możemy ingerować wyłącznie w wyjątkowych, ściśle określonych sytuacjach. Nie usuwamy ocen i komentarzy, które kupujący wystawili, gdy problemy z dostarczeniem paczki były po stronie przewoźnika. Więcej informacji w tym artykule

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka dlaczego nie nazywasz rzeczy po imieniu?

Nie usuwamy ocen i komentarzy, które kupujący wystawili, gdy problemy z dostarczeniem paczki były po stronie Allegro.

oznacz moderatorów