Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka krotnie jestem wzywana na komendę w celu wyjaśnienia sprawy ktoś korzysta z mojego numeru telefonu nigdy przezemnie ani przez córkę która jest użytkownikiem tego numeru ten numer nie był logowany na allegro czy można jakoś zablokować nigdy nic nie sprzedawałam przez allegro dziękuję za wszelką poradę
@igla38 u operatora zgłoś sprawę by ci wymienił nr weź zgłoszeniez policji że cię wzywają
Dziękuję za rade
@igla38 a dostajesz jakieś powiadomienia z allegro na tenże numer? On wg. jest aktywny?
Nie dostaje z allegro żadnych powiadomieni i ten numer nigdy nie był podawany
@igla38 Skoro piszesz tutaj, na Allegro to chyba sama się domyślasz że to ma jakiś związek z twoim kontem Allegro które jest powiązane z tym numerem telefonu. Proponowałbym sprawdzenie konta Allegro, zmianę sposobu logowania, a jeśli to nie pomoże to nawet całkowite zablokowanie tego konta, wystarczy zgłosić na kontakt Allegro.
Ten numer nie był nigdy podawany na allegro
Ktoś (jakiś sprzedawca na Allegro) w swoich danych podał Twój nr telefonu jako kontakt do siebie?
to napisz do Allegro tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Drodzy: @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ macie inne sugestie i możecie pomóc?
@Client:35386082 dzięki za podpowiedź - w tej sytuacji trzeba napisać do nas przez formularz, wtedy podejmiemy działania.