Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hmm, pare minut temu niestety z bólem serca ale musiałem załozyć dyskusje ze sprzedawcą. Pierwsza od 6 lat.. Co mnie zaciekawiło to te angielskojęzyczne wtrącenia ze strony Allegro . O co tu chodzi ? Od 9 lat mieszkam w Polsce, komputer kupiony w Polsce, Windows 10 w wersji PL. Skąd mi albo wam sie ten angielski zalągł przy zakładaniu dyskusji ? Czyżbym miał za dużo śledzących ciasteczek z Allegro na kompie ?
@eightbitclone2 może sprzedawca jest obcojezykowcem np "Mój przyjacielu" z azji
Nie jest, też firma z PL. Po prostu zaciekawiły mnie te angielskie wtrącenia i dlaczego tak sie dzieje ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja miałem w dyskusji takie oczekiwania: Oczekiwane rozwiązanie: partial refund, 50%
@eightbitclone2 Cześć, dopytam o tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂
U mnie to samo wtrącenia są po angielsku w dyskusji
Trzymam za słowo. Bo to jest naprawdę trochę dziwne i niepokojące.
Potwierdzam u nas także wiele wtrącen angielskich. Dotyczy to sytaucji kiedy kupujący np zakładając dyskusje wybiera w opcji allegro np: Powód otwarcia dyskusji: no proof of purchase, manual, or warranty
Mnie to wygląda na jakieś wczesne testy na sprzedawcach , i przymierzanie się do wejscia Allegro na anglojezyczne rynki..
@eightbitclone2 Przepraszam, że tyle to trwa, ale wciąż pracujemy nad poprawką.
@eightbitclone2 proste pytanie, gdzie w regulaminie allegro jest napisane, że obowiązują nas te obcojęzyczne wstawki allegro?
Ciekawe czy allegro przeprosi za tą sytuację?
W podobnych zdarzeniach polecam "udawać Greka" i dopisać w swoich regulaminach, że umowy są zawierane w języku polskim.
we wszystkich dyskusjach, tych starych również zmieniony na angielski jest: Powód otwarcia dyskusji i oczekiwane rozwiązanie - już od dłuższego czasu niezależnie skąd i jaki klient
Programista jak pisał kod to przecinek dał w złym miejscu i teraz go szuka.
W końcu znajdzie, poprawi i będzie po problemie.
Wdrożyliśmy poprawkę, dziękuję za cierpliwość. 🙂