anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wraca stary temat.

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Zrzuty 2025-06-05-12-55 błąd faktura.jpg

Czy trzeba jeszcze cokolwiek dodawać? Temat zgłoszony ponad 2 lata temu i kilkakrotnie przypominany. Efekt 0.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@cztery_bez_atu nie jest to pierwszy błąd zgłaszany przez wiele lat, polecam założyć osobny wątek i przypominać o nim co miesiąc - przynajmniej można pośmieszkować. 

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Rozumiem że odkładamy temat na następne 2 lata? Może Allegro zatrudni w tym czasie kogoś kto będzie w stanie ten bałagan ogarnąć?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu niczego nie odkładamy. Czekałam na odpowiedź od zespołu, który zajmuje się formularzem wystawiania oferty, przepraszam, że nie dałam znać wcześniej.
Oferta ze zrzutu została skopiowana z oferty, która istniała od 2022 roku i miała skopiowane stawki VAT, stawki VAT mimo zaznaczonego okienka o niewystawianiu faktury, uniemożliwiły jej aktywację. 
Rozwiązanie to wystawianie nowej oferty, bez ustawionych stawek VAT. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@la_nika  Przed 2022 to wszystkie oferty były z VAT-em, a nie udaje się wystawić niektórych. Nie zastanawia Was to? 

Ale mam następne tematy zgłaszane równie dawno i jak widać do chwili obecnej nie rozwiązane chociaż wydawało mi się że ostatnio nie występowały. Więc aby nie było tak różowo.

Chcę wystawić aukcję o której wiem że nie jest wystawiona, a tu " zonk"

Zrzuty 2025-06-08-11-30 błąd próba wystawienia.jpg

sprawdzam więc w powtórnie w swoich aktywnych i zakończonych, a efekt prezentuję niżej

Zrzuty 2025-06-08-11-36 błąd rezultat wyszukiwania.jpg

i zgłupiałam.  jak znaleźć coś co podobno jest, a faktycznie tego nie ma? Ale Polak nie Niemiec, sobie poradzi i poradziłam sobie. Wystawiłam.

Ale żeby mi się nie nudziło to po kilku godzinach urodziło się ponownie od niepamiętnego czasu coś takiego.

Zrzuty 2025-06-08-14-38 błąd symbol.jpg

Ten temat mam już opanowany, więc zamiast się wściekać, poszłam zrobić sobie kawusię co trwało około 10 minut, wróciłam kliknęłam " wystaw" i poszło. Ale to nie powinno występować. Temat również wałkowany jakieś 2 lata temu o ile nie dawniej. Okazało się że został tylko  "zamieciony "pod dywan a ponieważ nagromadziło się tam już zbyt dużo to wylazł ponownie.

oznacz moderatorów