Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy trzeba jeszcze cokolwiek dodawać? Temat zgłoszony ponad 2 lata temu i kilkakrotnie przypominany. Efekt 0.
@cztery_bez_atu nie jest to pierwszy błąd zgłaszany przez wiele lat, polecam założyć osobny wątek i przypominać o nim co miesiąc - przynajmniej można pośmieszkować.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Rozumiem że odkładamy temat na następne 2 lata? Może Allegro zatrudni w tym czasie kogoś kto będzie w stanie ten bałagan ogarnąć?
@cztery_bez_atu niczego nie odkładamy. Czekałam na odpowiedź od zespołu, który zajmuje się formularzem wystawiania oferty, przepraszam, że nie dałam znać wcześniej.
Oferta ze zrzutu została skopiowana z oferty, która istniała od 2022 roku i miała skopiowane stawki VAT, stawki VAT mimo zaznaczonego okienka o niewystawianiu faktury, uniemożliwiły jej aktywację.
Rozwiązanie to wystawianie nowej oferty, bez ustawionych stawek VAT.
@la_nika Przed 2022 to wszystkie oferty były z VAT-em, a nie udaje się wystawić niektórych. Nie zastanawia Was to?
Ale mam następne tematy zgłaszane równie dawno i jak widać do chwili obecnej nie rozwiązane chociaż wydawało mi się że ostatnio nie występowały. Więc aby nie było tak różowo.
Chcę wystawić aukcję o której wiem że nie jest wystawiona, a tu " zonk"
sprawdzam więc w powtórnie w swoich aktywnych i zakończonych, a efekt prezentuję niżej
i zgłupiałam. jak znaleźć coś co podobno jest, a faktycznie tego nie ma? Ale Polak nie Niemiec, sobie poradzi i poradziłam sobie. Wystawiłam.
Ale żeby mi się nie nudziło to po kilku godzinach urodziło się ponownie od niepamiętnego czasu coś takiego.
Ten temat mam już opanowany, więc zamiast się wściekać, poszłam zrobić sobie kawusię co trwało około 10 minut, wróciłam kliknęłam " wystaw" i poszło. Ale to nie powinno występować. Temat również wałkowany jakieś 2 lata temu o ile nie dawniej. Okazało się że został tylko "zamieciony "pod dywan a ponieważ nagromadziło się tam już zbyt dużo to wylazł ponownie.