anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyłączenie oceny ze statystyk

Client:48277093
#7 Wielbiciel

Dzień dobry prosimy o usunięcie oceny/ wyłączenie ze statystyk oceny dot. zamówienia f6d0a8a0-572d-11f0-8bb0-f17bdd3fb54f

Pani wystawiła ocenę z oznaczeniem ,,Wysłano uszkodzony produkt" i podpisem "Lampion uszkodzony, nie ma jednej szyby", przedmiotem oferty był lampion wystawiony z parametrem "uszkodzony" i posiadający wyraźnie zaznaczone w opisie " Brak jednej szybki"

Zgłosiłem tą prośbę w mailu, nr zgłoszenia ref:!00D240aE05.!500Ti0TESzq:ref , ale Pani konsultantka odniosła się tylko do prośby o usunięcie i nie odniosła się do prośby o wyłączenie ze statystyk 

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:48277093 usunięta ocena wisi w statystykach do następnego przeliczenia , po południu już nie będzie wpływać na punktację .

oznacz moderatorów

Client:48277093
#7 Wielbiciel

Kiedy napisałem, że Pani konsultantka odniosła się tylko do prośby o usunięcie, mam na myśli że napisała "Kupujący wskazał, że otrzymał uszkodzony towar, czego jako Serwis nie jesteśmy w stanie zweryfikować, by móc podważyć taką opinię.", więc ocena nie została usunięta.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:48277093 piszesz trochę niejasno , jak Ci oceny nie usunęli to i ze statystyk nie usuną .

oznacz moderatorów