Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam w jakości sprzedaży:
Wysyłka w terminie: 40/40,
Szybka wysyłka: 160/160,
ustawiony czas wysyłki na "natychmiast" (od wielu dni nie zmieniane),
a ta Wasza sztuczna inteligencja oblicza termin dostawy na pojutrze, zamiast na jutro. I sprzedaż spada, bo klienci chcą kupować z szybką dostawą na jutro.
O co tu chodzi? Wie ktoś, jak to jest wyliczane?
🙂 tu nie trzeba dużo wygeneruj raport sprzedaży, sprawdź które paczki nie są liczone, zgłoś do wykluczenia i voilà masz po problemie, dziwie się że moderatorki tego nie ogarneły, a "jątrze" bo mnie krew zalew jak działa tak wielka firma jak Allegro, pozdrawiam
@Drukarkowy_pl Tak z ciekawości, Jakim cudem masz maksa w Mierze "Szybka wysyłka" ? Co z paczkami zamówionymi np. po godzinie 20 albo w weekend ? Jak to zrobiłeś ?
Nie wiem, pewnie Allegro wie.
@Mott_Coffee odrobina chęci i Masz max. pkt.
@mdrogeria jaki masz procent zamówień wysłanych tego samego dnia ?
@Mott_Coffee zwykle mam ok. połowy
@la_nika
Teraz naprawdę oczekuję jasnego wytłumaczenia, dlaczego zapewniałaś mnie, że system działa jednakowo dla wszystkich, skoro fakty pokazują coś zupełnie innego.
Napisałaś wprost, że „nikt nie jest rozliczany według innych zasad” i że wszyscy są traktowani równo.
To jak mam to rozumieć, skoro w tym wątku mamy sprzedawców, którzy wysyłają około 50% paczek tego samego dnia (tak jak ja), a mimo to mają 160/160 punktów za szybką wysyłkę?
Tymczasem u mnie przy takim samym poziomie wysyłek system nie przyznaje tych punktów.
Więc kto tu mówi nieprawdę?
Oczekuję konkretnego wyjaśnienia tej rozbieżności, bo jak na razie system wygląda na totalnie uznaniowy, a Twoje wcześniejsze zapewnienia - po prostu na wprowadzenie mnie w błąd.
temat, o którym mówieęznajduje się tu
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/awaria-systemu-szybka-wysy%C5%82ka/m-p/104...
@Mott_Coffee Ja dla odmiany mam tak:
Czyli 0/40 w "wysyłka w terminie" i 102/160 w "szybka wysyłka"
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wytłumaczy mi ktoś jak to działa? Jak mogę mieć szybką wysyłkę, skoro rzekomo nie wysyłam w deklarowanym czasie? A wysyłam zawsze.
WOW, ciekawe co allegro jak na to odpowie, polecam połączenie z konsultantem za pośrednictwem whatsupa, logujesz się na komputerze , kontakt natychmiastowy, najszybciej odpowiadają i walcz póki ci tego nie wyjaśnią