anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystąpił błąd

MAMY ROZWIĄZANIE!
Ziolko39
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Po kliknięciu "Ja w społeczności" pokazuje się komunikat ; 

Wystąpił nieoczekiwany błąd.
  • Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 52C07F36 

Zniknęły też wszystkie moje dane z zakładki "ustawienia"

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Może prezent od allegro w postaci jakiegoś bana (oby nie). 

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@kolekcjoner608 Ale tutaj mogę pisać bez problemów. Jak dostałem kiedyś bana na 7 dni na AG to było powiadomienie, a tu nic.  Kupować i sprzedawać też bez ograniczeń. Pewnie jakiś "błąd techniczny". Poczekam co powiedzą moderatorki. 

Rzadko zaglądam do tej zakładki, więc da się bez niej żyć.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ziolko39 jak zawsze polecam usunięcie ciasteczek i pamięci podręcznej oraz sprawdzenie w innej przeglądarce i trybie incognito. Jeśli to nie pomoże, prześlij mi tutaj proszę zrzuty, które obrazują tę sytuację. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Dobry! a u mnie bug stary jak allegro gadane - ankieta. Cały czas wyskakuje.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
Madex0
#10 Popularyzator#

Mam to samo cały czas mi ankieta wyskakuje 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@pinsplash cześć! Ciastka zaakceptowane? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ A jak ktoś nie lubi "słodkich ciasteczek" to bez ich akceptowania nie da się pozbyć tej ankiety? Mnie bardzo cukier skacze jak coś piszę a ankieta włazi i przeszkadza.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kolekcjoner608 przykro mi, ale trzeba iść z cukrem na kompromis i zaakceptować ciasteczka. Wtedy ankieta nie powinna się ponownie pojawiać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Nie, z założenia : nie 😀

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@pinsplash w takim razie poproszę o zmianę założeń i ich zaakceptowanie, a problem zniknie 😉 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@pinsplash pozbylem sie tej ankiety w ustawieniach adblocka zaznaczasz element do blokowania klikasz w okienko ankiety potwierdzasz i byebye maszkarooo

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Wszystko wyczyszczone i to nie jednym programem > sprawdzone na dwóch innych przeglądarkach w trybie zwykłym i incognito > wszędzie to samo > załączam zrzut

Zrzut ekranu 2024-01-07 131546.jpg

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ziolko39 dziękuję, przekazałam już zgłoszenie o tym błędzie do naszego zespołu technicznego. Jak tylko otrzymamy wieści w Twojej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ziolko39 dostałam potwierdzenie, że Twój problem jest naprawiony, więc sprawdź proszę jeszcze i daj znać, czy wszystko jest już w porządku. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Jest ok. dziękuję.😍

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ziolko39 bardzo proszę 😊

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Mnie poraz kolejny dopadł ten problem z innym identyfikatorem. Zauważyłem, że błąd pojawia się w momencie chęci skasowania szkicu w dniu wystąpienia poprzedniego problemu. W moim przypadku poprzednie problemy wystąpiły 8.12.24.

Ciekawe czy u nowych użytkowników też wystąpi ten sam błąd/problemy 🤔 czy tylko u stałych tubylców 🤔

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44052296 wyślij proszę zrzut ekranu gdzie pojawia się błąd. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 tyle razy wysyłałem zrzut ekranu, rzut consoli

oznacz moderatorów