Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Po kliknięciu "Ja w społeczności" pokazuje się komunikat ;
Zniknęły też wszystkie moje dane z zakładki "ustawienia"
Może prezent od allegro w postaci jakiegoś bana (oby nie).
@kolekcjoner608 Ale tutaj mogę pisać bez problemów. Jak dostałem kiedyś bana na 7 dni na AG to było powiadomienie, a tu nic. Kupować i sprzedawać też bez ograniczeń. Pewnie jakiś "błąd techniczny". Poczekam co powiedzą moderatorki.
Rzadko zaglądam do tej zakładki, więc da się bez niej żyć.
@Ziolko39 jak zawsze polecam usunięcie ciasteczek i pamięci podręcznej oraz sprawdzenie w innej przeglądarce i trybie incognito. Jeśli to nie pomoże, prześlij mi tutaj proszę zrzuty, które obrazują tę sytuację.
@_HolaOla_ Dobry! a u mnie bug stary jak allegro gadane - ankieta. Cały czas wyskakuje.
Mam to samo cały czas mi ankieta wyskakuje
@pinsplash cześć! Ciastka zaakceptowane?
@_HolaOla_ A jak ktoś nie lubi "słodkich ciasteczek" to bez ich akceptowania nie da się pozbyć tej ankiety? Mnie bardzo cukier skacze jak coś piszę a ankieta włazi i przeszkadza.
@kolekcjoner608 przykro mi, ale trzeba iść z cukrem na kompromis i zaakceptować ciasteczka. Wtedy ankieta nie powinna się ponownie pojawiać.
@_HolaOla_ Nie, z założenia : nie 😀
@pinsplash w takim razie poproszę o zmianę założeń i ich zaakceptowanie, a problem zniknie 😉
@pinsplash pozbylem sie tej ankiety w ustawieniach adblocka zaznaczasz element do blokowania klikasz w okienko ankiety potwierdzasz i byebye maszkarooo
@_HolaOla_ Wszystko wyczyszczone i to nie jednym programem > sprawdzone na dwóch innych przeglądarkach w trybie zwykłym i incognito > wszędzie to samo > załączam zrzut
@Ziolko39 dziękuję, przekazałam już zgłoszenie o tym błędzie do naszego zespołu technicznego. Jak tylko otrzymamy wieści w Twojej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie.
@Ziolko39 dostałam potwierdzenie, że Twój problem jest naprawiony, więc sprawdź proszę jeszcze i daj znać, czy wszystko jest już w porządku.
@_HolaOla_ Jest ok. dziękuję.😍
@Ziolko39 bardzo proszę 😊
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Mnie poraz kolejny dopadł ten problem z innym identyfikatorem. Zauważyłem, że błąd pojawia się w momencie chęci skasowania szkicu w dniu wystąpienia poprzedniego problemu. W moim przypadku poprzednie problemy wystąpiły 8.12.24.
Ciekawe czy u nowych użytkowników też wystąpi ten sam błąd/problemy 🤔 czy tylko u stałych tubylców 🤔
@Client:44052296 wyślij proszę zrzut ekranu gdzie pojawia się błąd.
@N_Nitka28 tyle razy wysyłałem zrzut ekranu, rzut consoli