anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystaw z pliku

MAMY ROZWIĄZANIE!
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

W sumie już od paru ładnych lat na koncie prywatnym nie można wystawić z pliku,

a na Allegro nadal jest taka zakładka, czy moglibyście zmienić jej nazwę🤔

Już nie mówię o zmianie nazwy foldera https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wystaw-z-pliku

Ale chociaż ten napis

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

all.png

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T sprawdziłam na koncie prywatnym i widzę, że ta zakładka nie jest wyświetlana w sekcji "sprzedaż". Jeśli wyświetla się Tobie na koncie prywatnym to proszę, załącz zrzut całego ekranu (z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną). Pomocny będzie też widoczny login konta na zrzucie.  

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  a proszę bardzo😉

all.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  dodam jeszcze, że na firmowym wygląda to tak

obraz_2025-06-03_181453272.png

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T dzięki za zrzuty! Weryfikuję dlaczego zakładka "wystaw z pliku" wyświetla się u Ciebie na koncie prywatnym. Czy mógłbyś jeszcze podać mi login konta, na którym wyświetla się Tobie ta zakładka? 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  @KOGIEL_T  😁

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T ups, przepraszam. 😅  Już działam i wrócę z informacją! 😁

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  z informacją nie wróciłaś😔 , a teraz zamiast fajnej funkcji, w której prosiłem wyłącznie o zmianę nazwy, to jakiś geniusz  usunął całkowicie ten link😡

TO MOŻE ZOSTAĆ, BO JEST PRZYDATNE https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wystaw-z-pliku, ale jak zwykle nie rozumiecie, czego wasi klienci oczekują, dlaczego jesteście tacy anty?, jak nie potraficie rozwiązać problemu, to trzeba go usunąć🤔

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T zostało to ustalone i rozwiązane dzisiaj, Sandra nie zdążyła wrócić z informacjami na ten temat. Na pewno byłaby to jedna z pierwszych rzeczy, jakie zrobiłaby jutro po przyjściu do pracy. 
W każdym razie tak, zostało to usunięte, skoro na koncie zwykłym ta opcja jest niedostępna, nie ma sensu, aby była w ogóle widoczna.
Czy możesz napisać, w jaki sposób z niej korzystałeś, do czego była przydatna?  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@la_nika  po kliknięciu w tę opcję były dostępne wszystkie linki, takie jak załączyłem  w wiadomości  ‎03-06-2025 18:11, i ja nie prosiłem o usuniecie tej opcji, a jedynie o zmianę tej nazwy😔

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T a teraz wygląda to u Ciebie tak?

la_nika_0-1749063600238.png
I nie chodzi o "Wystaw z pliku" tylko żeby dostęp do pozostałych zakładek był widoczny na rozwijanym menu?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@la_nika obecnie to wygląda u mnie tak

KOGIEL_T_0-1749064080312.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@la_nika  dokładnie o to chodzi, nie chciałem, aby usunięto te zakładkę, a jedynie, aby nazwa została zmieciona, a teraz to już mam tylko 404😞, po co ja to w ogóle zgłaszałem😡

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T ok, ale wciąż nie rozumiem, dlaczego ta opcja (i tak niedostępna na koncie zwykłym) była Ci potrzebna? Napisałeś, że "po kliknięciu w tę opcję były dostępne wszystkie linki, takie jak załączyłem  w wiadomości  ‎03-06-2025 18:11", te linki wciąż są dostępne u Ciebie w rozwijanym menu, nie ma tylko opcji "wystaw z pliku", która i tak nie była dostępna. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@la_nika  po kliknięciu Wystaw z pliku  miałem takie coś

alll.png

i nie musiałem krążyć po całym Allegro żeby coś znaleźć, bo były tu przekierowania do najważniejszych stron 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T nie zmieniliśmy tego. Gdy wejdziesz np. w Moja sprzedaż i w menu dotyczące sprzedaży, wciąż będziesz widział te same zakładki i nie musisz krążyć po całym Allegro. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@la_nika  widzę, że nadal nie rozumiesz, tutaj po lewej jest ten rozwijany pasek, a po prawej tamte menu gdzie wszystko jest w jednym miejscu wystarczyło najechać myszką, w tym rozwijanym trzeba się naklikać, aby gdziekolwiek wejść

alll.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T tak wciąż nie rozumiem, ponieważ oprócz usunięcia opcji Wystaw z pliku, nic nie zmieniliśmy i wciąż wystarczy najechać myszką, aby wszystko było widoczne, a wejść na ten widok możesz np. klikając na rozwijanym menu Moja sprzedaż (tak jak wcześniej klikałeś Wystaw z pliku). 

la_nika_0-1749115075916.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@la_nika  okej, już wiem dlaczego mnie nie rozumiesz, Ty masz inne allegro niż ja😁 , u mnie ta sama którą pokazałaś wygląda tak

alll.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T a czy gdy przewiniesz (przescrollujesz) myszką na samą górę, masz taki widok?

la_nika_1-1749115938083.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów