Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W sumie już od paru ładnych lat na koncie prywatnym nie można wystawić z pliku,
a na Allegro nadal jest taka zakładka, czy moglibyście zmienić jej nazwę🤔
Już nie mówię o zmianie nazwy foldera https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wystaw-z-pliku
Ale chociaż ten napis
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KOGIEL_T sprawdziłam na koncie prywatnym i widzę, że ta zakładka nie jest wyświetlana w sekcji "sprzedaż". Jeśli wyświetla się Tobie na koncie prywatnym to proszę, załącz zrzut całego ekranu (z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną). Pomocny będzie też widoczny login konta na zrzucie.
@Sa_nova a proszę bardzo😉
@Sa_nova dodam jeszcze, że na firmowym wygląda to tak
@KOGIEL_T dzięki za zrzuty! Weryfikuję dlaczego zakładka "wystaw z pliku" wyświetla się u Ciebie na koncie prywatnym. Czy mógłbyś jeszcze podać mi login konta, na którym wyświetla się Tobie ta zakładka? 😊
@KOGIEL_T ups, przepraszam. 😅 Już działam i wrócę z informacją! 😁
@Sa_nova z informacją nie wróciłaś😔 , a teraz zamiast fajnej funkcji, w której prosiłem wyłącznie o zmianę nazwy, to jakiś geniusz usunął całkowicie ten link😡
TO MOŻE ZOSTAĆ, BO JEST PRZYDATNE https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wystaw-z-pliku, ale jak zwykle nie rozumiecie, czego wasi klienci oczekują, dlaczego jesteście tacy anty?, jak nie potraficie rozwiązać problemu, to trzeba go usunąć🤔
@KOGIEL_T zostało to ustalone i rozwiązane dzisiaj, Sandra nie zdążyła wrócić z informacjami na ten temat. Na pewno byłaby to jedna z pierwszych rzeczy, jakie zrobiłaby jutro po przyjściu do pracy.
W każdym razie tak, zostało to usunięte, skoro na koncie zwykłym ta opcja jest niedostępna, nie ma sensu, aby była w ogóle widoczna.
Czy możesz napisać, w jaki sposób z niej korzystałeś, do czego była przydatna?
@la_nika po kliknięciu w tę opcję były dostępne wszystkie linki, takie jak załączyłem w wiadomości 03-06-2025 18:11, i ja nie prosiłem o usuniecie tej opcji, a jedynie o zmianę tej nazwy😔
@KOGIEL_T a teraz wygląda to u Ciebie tak?
I nie chodzi o "Wystaw z pliku" tylko żeby dostęp do pozostałych zakładek był widoczny na rozwijanym menu?
@la_nika dokładnie o to chodzi, nie chciałem, aby usunięto te zakładkę, a jedynie, aby nazwa została zmieciona, a teraz to już mam tylko 404😞, po co ja to w ogóle zgłaszałem😡
@KOGIEL_T ok, ale wciąż nie rozumiem, dlaczego ta opcja (i tak niedostępna na koncie zwykłym) była Ci potrzebna? Napisałeś, że "po kliknięciu w tę opcję były dostępne wszystkie linki, takie jak załączyłem w wiadomości 03-06-2025 18:11", te linki wciąż są dostępne u Ciebie w rozwijanym menu, nie ma tylko opcji "wystaw z pliku", która i tak nie była dostępna.
@la_nika po kliknięciu Wystaw z pliku miałem takie coś
i nie musiałem krążyć po całym Allegro żeby coś znaleźć, bo były tu przekierowania do najważniejszych stron
@KOGIEL_T nie zmieniliśmy tego. Gdy wejdziesz np. w Moja sprzedaż i w menu dotyczące sprzedaży, wciąż będziesz widział te same zakładki i nie musisz krążyć po całym Allegro.
@la_nika widzę, że nadal nie rozumiesz, tutaj po lewej jest ten rozwijany pasek, a po prawej tamte menu gdzie wszystko jest w jednym miejscu wystarczyło najechać myszką, w tym rozwijanym trzeba się naklikać, aby gdziekolwiek wejść
@KOGIEL_T tak wciąż nie rozumiem, ponieważ oprócz usunięcia opcji Wystaw z pliku, nic nie zmieniliśmy i wciąż wystarczy najechać myszką, aby wszystko było widoczne, a wejść na ten widok możesz np. klikając na rozwijanym menu Moja sprzedaż (tak jak wcześniej klikałeś Wystaw z pliku).
@la_nika okej, już wiem dlaczego mnie nie rozumiesz, Ty masz inne allegro niż ja😁 , u mnie ta sama którą pokazałaś wygląda tak
@KOGIEL_T a czy gdy przewiniesz (przescrollujesz) myszką na samą górę, masz taki widok?