anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawia ofertę zgodnie z katalogiem

-kompresor-
#8 Zapaleniec#

Próbując wystawić ofertę zgodnie katalogiem, oczywiście nie mogę bo jak zawsze wy wiecie lepiej co chcę wystawić i co posiadam w ofercie i od czego lub do czego jest ten produkt. 
Czy wy zawsze musicie ludziom życie utrudniać ?
Opera Zrzut ekranu_2025-06-29_191602_salescenter.allegro.com.pngOpera Zrzut ekranu_2025-06-29_191642_salescenter.allegro.com.png

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@-kompresor- na którym koncie wystawiasz ofertę? Możesz podać jej numer? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

-kompresor-
#8 Zapaleniec#

17538749295

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@-kompresor- dzięki! Już to weryfikuję. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maxr01
#18 Luminarz#

Standard - nie przyzwyczaiłeś się jeszcze do tego?

Ja ostatnio musiałem zmienić kategorię produktu, bo Allegro wymagało podania kodu EAN do mieszadeł do miksera (kategoria prawidłowa), lecz ten produkt nie ma EAN.

Pomijam już kilka innych produktów, których nie mogę wystawić, bo muszę je powiązać z błędnymi pozycjami z katalogu, a inaczej nie mogę wystawić.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@-kompresor-  A taki numer już widziałeś?

Zrzuty 2025-06-30-20-36 oznaczniki.jpg

A żeby było śmieszniej to pamiętaj że pomimo że zaznaczysz przy wystawianiu że chcesz zachować swój opis, to po zaakceptowaniu produktu z katalogu część opisu i tak zostanie zmieniona. A że w katalogu jest totalny b.......l, to potem masz takie kwiatki jak ten niżej kiedy to odbiornik radiowy reprezentuje układ scalony, tranzystor, kondensator lub co sobie tylko wymyslisz.

Zrzuty 2025-05-25 błędy odbiornik jako 74LS112.jpg

I to oczywiście przechodzi bez problemu. Jeszcze nie tak dawno próbowałam z tym walczyć, ale jak długo można " kopać się koniem?"  Plagą ostatnio jest nagminne odłączanie przedmiotu od produktu. Mam kilka przedmiotów które mają już przypisane trzeci a nawet czwarty produkt z katalogu. A za kilka dni otrzymuję kolejny raz informację że aukcja została zakończona gdyż produkt został odłączony od katalogu i oczywiście taki numer jest poparty kolejnym ostrzeżeniem. Dobrze że mam wreszcie swój sklep gdyż gdybym musiała utrzymywać się z tego co tutaj sprzedaję ( jak to było jeszcze dwa - trzy lata temu ) to miała bym w chacie wszystkie ściany ogryzione.  

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@-kompresor- przepraszam za późną odpowiedź. 
Powinieneś mieć już możliwość wystawienia oferty z poprawnym produktem z katalogu 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

-kompresor-
#8 Zapaleniec#

4 dni na odpowiedź ........... brak słów

oznacz moderatorów