anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłki DPD i zamawianie podjazdu

musicsklep_pl
#12 Orędownik

Dzień dobry,

Pisze w sprawie wysyłek z przewoźnikiem DPD. Od kilku dni robiąc wysyłki rano tzn, ok 9-10, bo tak otwieram firmę, nie można zamówić podjazdu na ten sam dzień, wchodzi podjazd na dzień następny.

Przykład z dzisiaj kupujący kupił o godz 9:05, paczka naszykowana, zamawiam podjazd, podjazd wskakuje na dzień 13.10.2025.

(DANE DOSTAWY

czas na wysłanie

do

przewidywany czas dostawy

Allegro Kurier DPD)

Jak mam wysłać towar dzisiaj żeby kupujący miał go na 13go, skoro podjazd jest dopiero 13go. Nie mam możliwości zawiezienia paczek.

W związku z tym proszę o zmianę informacji dla kupujących, albo uzgodnienie z pzrwoznikiem podjazdów, albo może jakaś i informacja, ze dpd zmieniło czasy podjazdów.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@musicsklep_pl weryfikuję problem z zamówieniem podjazdu kuriera. 

Sprawdziłam też zamówienie a01fde90-a5a7-11f0-833e-e3bb93fde64a - deklarowaną wysyłkę tutaj masz na 13 października i ten czas będziemy brali pod uwagę w statystykach. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

musicsklep_pl
#12 Orędownik

To nie jest problem jednorazowy, tak jak mowie DPD wydłużyło terminy podjazdów o 1 dzień. Normalnie można było zamówić podjazd z dniem dzisiejszym, od kilku dni z dniem następnym. Nie tylko u was. U innych brokerów też.

oznacz moderatorów

kaia-baby
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Podpinam się pod temat ,mamy tak samo od kilku dni, proszę o informację do której godziny można zamawiać podjazd aby był realizowany tego samego dni - kod 34-100  , nigdzie nie można znaleźć informacji

oznacz moderatorów

Sa_nova

@kaia-baby żeby dowiedzieć się o godzinach granicznych dla Twojego kodu pocztowego, proszę skontaktuj się bezpośrednio z obsługą DPD

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów