Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę znaleźć przedmiotu poprzez wpisanie nazwy ponieważ wyszukiwarka cały czas po wciśnieciu "szukaj" poprawia na niewłaściwe. Tzn chcę wyszukać adapter Klark a poprawia mi na adapter Lark i nici z wyszukania zwłaściwego przedmiotu, albo wpisuję: Lampa Klark a poprawia Lampa Clark ://///////////////// kurrrrr
@marcin2311 Wpisz wyszukiwaną frazę w cudzysłowie. To powinno rozwiązać problem.
To samo mam od wczoraj, sprawdzam BEBIKO płyn, BEBIKO mleko, a uparcie wyskakuje Bebio płyn Chodakowskiej, a na co mi on, skoro szukam mleka. Do kitu wyszukiwarka. I też warczę...brzydkimi słowami.
Owszem po wpisaniu w cudzysłowiu zaskakuje, ale czy to jest sens wyszukiwarki?? Konia z rzędem temu, kto wpadnie od razu na pomysł wpisania szukanej frazy nazwy w cudzysłowiu.
Zamiast ułatwic wyszukiwania allegro utrudnia i zamiast to poprawić czym prędzej, olewa temat.
@nat_not why?
wczoraj chciałem coś kupić na allegro - ta nowa opcja lub tzw dopasowanie skutecznie pozbawiły mnie chęci do przeszukiwania setek ofert
Po wpisaniu w szukajkę faktycznie zmienia na lark, ale pod szukajką masz taki tekst:
"
Chyba należy znów przywracać "złote patelnie lub chochelki" za wygrzebywanie tematów sprzed ponad 12 miesięcy.