Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie!
Po 60 dniach zakończone oferty znikają z "Mojego asortymentu".
Miałam zwieszoną działalność i na początku lipca zakończyłam wszystkie aukcje (było ich blisko 1.300). Chciałam je dzisiaj wznowić, jednak okazało się, że wszystkie zniknęły (najprawdopodobniej wczoraj lub przedwczoraj).
Czy można je w jakiś sposób odzyskać/przywrócić do wznowienia, aby nie było konieczności wystawiania ich wszystkich od nowa?
Bardzo proszę o pomoc.
P.S. nie mam wygenerowanego pliku z ofertami w Excelu.
@iLOVEmovies nie ma, oferty trzeba stworzyć od nowa.
😭
i pomoc Allegro też nic nie może z tym zrobić???
@iLOVEmovies o to trzeba ich pytać @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ ale wątpię, że ktoś pomoże.
Dziękuję za pomoc. Może ktoś jeszcze miał podobną sytuację...
@iLOVEmovies przykro mi, ale @sl-aw-ek ma rację. Oferty zostały usunięte i nie mamy żadnej możliwości żeby je przywrócić. Nie ma innej możliwości niż wystawienie ich od nowa.
@iLOVEmovies jedyne co mogę poradzić to
Archiwum Allegro i kopiuj - > wklej
Oferty bezpowrotnie zniknęły z mój asortyment
Dzięki, znam to rozwiązanie, ale perspektywa wystawiania od nowa ponad tysiąca aukcji to jakaś masakra kompletna 😵
Może ktoś jeszcze coś podpowie...
Cóż możemy podpowiedzieć, jeśli wszystko, z czym borykamy się my sprzedawcy tu na Allegro to same problemy i wiecznie pod górkę ? To już najmniej przyjazne miejsce na ziemi,...
@iLOVEmovies "Może ktoś jeszcze coś podpowie..."
Mogę podpowiedzieć na przyszłość, że najlepiej jest wystawiać oferty narzędziem zewnętrznym, a już najlepszym pomysłem jest posiadanie narzędzia które utrzyma zakończone oferty "przy życiu" tak długo jak będzie trzeba.
A co to za narzędzie?
@iLOVEmovies to już musisz sobie wybrać samodzielnie z tego co jest dostępne na rynku - ewentualnie można stworzyć własne. Przykład - EasyUploader - ale ogólnie tego typu programów ... są setki.
To samo miałem ze szkicami, dzień wcześniej były, a jak chciałem uruchomić ponad 2 lata temu, po zgromadzeniu/przygotowaniu minimum ofert, to połowa zniknęła. Nie dało się odzyskać, w regulaminie gdzieś głęboko było zaszyte, że trzymają 60 dni, ale posłuchali sugestii i teraz 14 dni przed skasowaniem pojawia się na czerwono ostrzeżenie, że za x dni skasują. Miło by było gdyby to samo rozwiązanie pojawiło się przy zakończonych, bo i mi tak zniknęły. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Uwaga: by przedłużyć szkic wystarczy coś w nim zmienić/uzupełnić, a w zakończonych to nie działa -trzeba wznowić i ewentualnie zaraz zakończyć.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi / pomoc 🙏