Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wszystkich,
przed chwilą otrzymałem maila o zablokowaniu mi konta z powodu naruszenia art. 2.9 b Regulaminu Allegro.
Faktycznie zrobiłem zakup między kontami allegro z allegro lokalnym.
Proszę o informację od Was jakie są teraz procedury i na jaki czas mam konto zablokowane.
Maila wysłałem do działu bezpieczeństwa. Czy Ktoś z Was miał tak sytuację i może podpowiedzieć o najszybszej ścieżce postępowania. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Będę bardzo wdzięczny
@derbacoffee z DBT nic nigdy nie wiadomo , z opisów innych użytkowników wnioskuję ,że z odblokowaniem konta są spore problemy .
@derbacoffee Tylko dział bezpieki może Ci odblokować konto i tylko z nimi musisz się dogadać. Moderacja nie może zając stanowiska- zabronione ma.
A jak można się skontaktować z działem bezpieczeństwa w sprawie odwieszenia konta? Jakis mail, telefon?
tylko mail. ten którego pisali. ale trwa to tygodniami. nie dniami i nie godzinami
nie wiem czy to odblokujesz. zrobiłeś transkację między swoimi kontami a to tu ma rangę zbrodni
Dodatkowo i co chyba ważniejsze - handlujesz kawą.
Kawa, elektronika, lego - tu na cenzurowanym. Nie są te podmioty tu mile widziane, a nowe nie są wpuszczane
Faktycznie zrobiłem zakup między kontami allegro z allegro lokalnym.
po co? dlaczego? i to na allegro lokalnie?
Aktualnie zmienił mi się status z konta zablokowanego na konto zawieszone, zostało zabrane mi 300pkt z jakości, ale jeszcze wszystkie produkty mam jako sprzedaż zakończona.
Wydaje mi się że są szanse na odblokowanie, czy się mylę?
jest gorzej
Mylisz się
Cześć @derbacoffee. Kwestię blokady wyjaśnisz tylko w prywatnej korespondencji mailowej. Nie ma innej ścieżki, która pozwalałaby szybciej rozwiązać tę sytuację.
Konto zostało odblokowane. Dziękuję bardzo działowi bezpieczeństwa, super z Was ludzie.