@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Otrzymałem negatywny komentarz do zamówienia 47a68ba0-0aed-11f1-b5df-97d3dbd6af3b za nieterminową wysyłkę - "Nieterminowa dostawa, późniejsza niż zadeklarowana przez Allegro.". Zadeklarowany czas realizacji to do 3 dni roboczych. Przesyłka wysłana drugiego dnia po zakupie ale klient zapewne widział tyko PRZEWIDYWANY czas dostawy. To co klient napisał to kłamstwo a ja chyba nic nie mogę zrobić poza pożaleniem się tutaj. Czy może jest jakiś sposób aby to anulować?
@Oktawo_PC Przewidywany czas dostawy to nie tylko Twoja deklaracja wysyłki, ale również historia wcześniej realizowanych przez Ciebie zamówień oraz inne czynniki. Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat.
Z tego co widzę, za to zamówienie nie otrzymałeś minusowych punktów. Jedynie nie otrzymałeś dodatkowych punktów za szybką wysyłkę.
Możesz wyłączyć dostawy szybsze niż Twoja deklaracja. Możesz skorzystać z tej opcji, jeśli wysyłasz przesyłki szybciej niż deklarujesz i nie chcesz, abyśmy uwzględniali to w przewidywanym czasie dostawy. Gdy klikniesz [wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja], w Twoich ofertach z deklarowanym czasem wysyłki 2 i 3 dni pokażemy przewidywany czas dostawy nie krótszy niż Twoja deklaracja wysyłki.
Podsyłam również szczegóły dotyczące tego tematu.
Matko z córką... Ta odpowiedź mnie kompletnie zdołowała. Człowiek pisze, że dostał przez Was negatywa!!! A odpowiedź o statystykach. Co z tego, że niby pierwszy się nie liczy jak i tak przez rok go widać!!! A oferty są pozycjonowane gorzej niż nowego chińskiego konta bez żadnego komentarza?
Tak trudno wziąć przykład z konkurencji i zrobić w końcu widełki czasowe?
@AnnaG-Antyki Jasne- mogłam się do tego odnieść, a tego nie zrobiłam. Mój błąd 😉
@Oktawo_PC Zweryfikuję kwestię komentarza i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Oktawo_PC Otrzymałam informację, że komentarz zostanie wykluczony z Twojej jakości. Nie zostanie usunięty- będzie nadal widoczny, ale nie będzie się liczył do Twojej jakości.
dlaczego ? Klient KŁAMIE - dlaczego pozwalacie - aby sprzedawcy byli poszkodowani i oczerniani ?? Kto Wam płaci rachunki ?
Poczekajcie - konkurencja nie śpi - jeszcze chwila i sami się bedzicie prosić.....
@Oktawo_PC Poproś o usunięcie, a jak nie pomoże, to wyślij przedsądowe wezwanie do usunięcia naruszenia dóbr osobistych.
Allegro wprowadza klientów w błąd, a po dupie dostaje sprzedawca. Bardzo to przykre.
Klientów w błąd a nie powiem co robi z tymi co im płaca rachunki.... Do czasu....
Było już o tym masę postów, poszukaj sobie na forum.
niby serwis coś tam pisze konsumentom ale Ci i tak tego nie rozumieją
@N_Nitka28 czy myślisz, że ten konsument od negatywa zrozumiał swój błąd?