anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup - klient chce późniejszą wysyłkę niż deklarowała allegro.

MAMY ROZWIĄZANIE!
DROGERIE24_pl
#11 Animator#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 

Co kiedy klient w komentarzu do zakupu krzyczy sobie wysyłkę późniejszą niż deklarowana w zakupie? Jak wpłynie to na sprzedawcę który chce sprostać wymaganiom szybkiej wysyłki a klient chce ja dostać później. Co w takiej sytuacji? 

Zamówienie 

a3faa3d0-520d-11f0-bb71-635569e4099b

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
gdvorek
Moderator
Moderator

@DROGERIE24_pl jak przesyłka będzie opóźniona to wtedy w takiej sytuacji możemy ją wykluczyć.

Ważne mieć dowód, że klient prosił o nadanie później przesyłki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator#

Screenshot_20250626_001635_Chrome.jpg

 czy to wystarczający dowód?

I raczej gdyby zdarzało się więcej przyjmijmy 20-30% takich kupujących to nie bylbym w stanie panować nad tym żeby pisać na forum o każdej sytuacji. Może czas nad czyms takim zapanować.? Opcja wyboru przez kupującego dnia wysyłki i dostawy? 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl Tak, taka wiadomość wystarczy. Przekazałam to zamówienie do wykluczenia ze statystyk.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#19 Nestor#

@DROGERIE24_pl  jak klient do zakupu krzyczy, to podkul ogon i spełniaj jego życzenia😉

a później , to będzie tak jak napisał @gdvorek 

KOGIEL_T_0-1750890146679.png

oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator#

A w d...ie nie chce się **piiip**ołami zajmować, to robota allegro żeby mieli sprzedających. Niech wyjaśnią kupującym że to ich wina. 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#19 Nestor#

@DROGERIE24_pl  te pier_doły , to mnie chyba będą męczyć do końca życia😁 i  nigdy nie zrozumiem, dlaczego[edycja] nie  jest edytowane🤔

oznacz moderatorów