Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Jak to jest, że mam zamówienie dosłownie sprzed 20 minut, Allegro daje mi czas wysyłki do dzisiaj, jednak nie mam możliwości zamówienia kuriera właśnie w tym dniu? 😄
Ja rozumiem wszystko, ale kazać komuś coś zrobić, jednocześnie odbierając mu możliwość zrobienia tego jest dość dziwne, nie?
Jednocześnie proszę o wykluczenie zamówienia nr. b68020a0-eac2-11ef-a977-91b30326046f z jakości sprzedaży z wiadomego powodu - nie jestem w stanie wysłać paczki, bo nie mogę zamówić kuriera na dzisiaj.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Ja mieszkam na wsi i notorycznie z każdą przesyłką allegro one tak miałam, punktu paczkomatu nie ma w pobliżu a kurier podjazdy właśnie raz na dwa dni i ciągłe pretensje kupujących czemu nie nadane, czemu nie przyszło na czas. Dlatego zakończyłam sprzedaż przez allegro, usunęłam wszystkie produkty z wszystkich moich kont firmowych, teraz wiszą puste, a ja działam w swoim sklepie internetowym. Pozdrawiam i życzę stalowych nerwów.
@foto-hurtownia Kuriera możesz zamówić do godz. 12, potem jedynie zanieść do automatu.
Ustaw godziny składania zamówień do wysyłki tego samego dnia tak, żeby możliwe było jeszcze zamówienie kuriera. Pamiętaj jednak, że zamówienie podjazdu nie gwarantuje, że kurier przyjedzie po te przesyłki. Kurierzy często nie odbierają przesyłek nawet z automatów One Box. Tak działa Allegro One.
@fox_paws Wiem wiem, zamówić mogę do 12, ale jak nie zrobię tego do 8:30, to kurierowi UPS nie będzie chciało się przyjechać - znam to i przerabiałem setki razy 😕
No cóż, UPS poniżej godziny 10:00 nie da się ustawić, a nawet jak ktoś zamówi o 9 to i tak zerowe szanse, że kurier przyjedzie, zakładając że udałoby mi się spakować towar w 20 minut.
@foto-hurtownia Dlaczego nie da się ustawić? Ja mam ustawione tak, że nie wysyłam w ogóle zamówień Allegro One UPS/DPD tego samego dnia.
@fox_paws Nie mam takiej możliwości ustawienia na 9 rano, ale na 8:10 już mi się udało 😕 No nic, może po prostu coś się zwiesiło, zrządzenie losu.
Tak czy inaczej poustawiałem sobie UPS i łona na 8:10, powinno być w porządku.