Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą otrzymaliśmy maila o zamawianiu podjazdów UPS gdzie jest napisane:
"Jeśli korzystasz z jednorazowych podjazdów UPS, nie musisz zamawiać osobnego podjazdu dla każdej paczki. Wystarczy, że zlecisz jeden odbiór – wtedy kurier odbierze wszystkie paczki, które nadasz w danym dniu. Dotyczy to zarówno przesyłek UPS, jak i tych, które wysyłasz za pośrednictwem tego przewoźnika w ramach Allegro One."
Wiec teraz mam pytanie
Jeśłi mam łącznie 10 przesyłek na UPS. Zamówie zgodnie z sugestią allegro podjazd do jednej -pierwszej paczki i kurier nie przyjedzie to co wówczas z jakością sprzedaży ???????
Czy po zgłoszeniu braku podjazdu allegro wykluczy wszystkie 10 paczek UPS ? czy tez tylko tą dla której zamówieliśmy podjazd a za reszte odejmie nam punkty ???????
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Bo to że kurier odbierze wszystkie paczki przygotowane to wiem natomiast my mimo wszystko puszczaliśmy zlecenia na każdą paczke w razie jakby kurier nie przyjechał aby można je było wykluczyc z jakości.
@_Likos_ Chodzi o jeden odbiór zlecony zbiorowo dla wszystkich przesyłek.
@w_kiwi ale kurierzy poza miastami niestety nie jeżdżą regularnie i o stałych godzinach. Wiec najbezpieczniej jest zlecać odbiory na bieżąco aby kurier widział ze ma podjechać po paczki. Nie można czekać do godziny granicznej bo może się okazać ze kurier minął nasz punkt dwie godziny wcześniej i nie wróci po paczki. Dlatego nie mając pewności moim zdaniem lepiej jest puszczać zlecenia na bieżąco niż czekać i zlecać odbiór wszystkich paczek tuż przed godziną graniczną. Wówczas jest duże prawdopodobieństwo że paczki danego dnia nie pojadą w ogóle .