Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pewien produkt my sprzedajemy na pary inny sprzedający zmienił go na na paczki . klient zakupił 3 pary rękawiczek z rząda 3 paczek .Nigdy nie mieliśmy problemu z tym produktem po ponad roku już mamy .
witaj w świecie allegro
niestety ale w ofertach należy obecnie dokładnie opisywać co się sprzedaje
bo allegro często robi takie kwiatki
nawet oficjalny sklep allegro ma z tego powodu problemy
klient kupując widzi napis pary nie paczki a w katalogu są paczki i tu jest problem .Katalog nawet jak zmienisz na pary ktoś to moze zmienić za 10 minut znowu na paczki bo on będzie miał problem .
@SanexHurtowBHP Proszę, wskaż więcej szczegółów, o jaki produkt chodzi?
napisaliśmy do allegro o tej sytuacji to nie pierwsza identyczna tego typu sytuacja np tworzymy katalog na pary a ktoś po roku zmienia na paczki i sie zaczyna , bo zamiast 3 par musze teraz wysłać 3 paczki czyli 36 par w cenie 3 par .Przy wyborze produktu pisz jasno pary nie paczki a w katalogu są paczki . numer 16694019237
wg allegro sprzedajesz na paczki
Liczba sztuk w opakowaniu | 24 szt. |
Liczba par w opakowaniu | 12 |
katalog został zmieniony tak jak to pisałem wcześniej ten produkt sprzedaje prawie rok i nagle dzisiaj zrobił sie problem .Przy wybieraniu ilości pisze para nie paczka to tez trzeba zaznaczyć podczas wystawienia produktu i to sie nie zmienia .
tu nie ma paczki tylko para klient przy zakupie to widzi
tak by było na paczki czyli komplety np 12 par inna nasza akcja sprzedaż na paczki czyli
komplety
@SanexHurtowBHP Sprawdziłam wskazaną ofertę oraz produkt, do którego została podpięta. EAN dla tych rękawic to 05907791434883 - i zgodnie z bazą GS1 obejmuje on 12 par rękawic, a nie jedną.
no i co z tego gdzie pisze ze nie mogę sprzedawać rękawic na pary ? pisze Pani bzdury 99 % sprzedawców sprzedaje rękawice na pary nie na paczki , a kody są na paczki .Czyli jak zakupie u innego sprzedawcy parę a kod jest na paczki to ma mi wysłać paczkę ? .Czyli ja teraz zakupie 1000 par rękawic u konkurencji a oni będą musieli mi wysłać 1000 paczek ? bo tak jest na kodzie ean proszę o odpowiedz