anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszone konto

MAMY ROZWIĄZANIE!
Upominionek
#7 Wielbiciel#

Witam. W okresie przedświątecznym, z racji bardzo dużej ilości zamówień, zamawiający otwierali bardzo dużo dyskusji, wszystkie były w toku lub były rozwiązywane na bieżąco. Allegro w tym czasie zawiesiło konto pomimo, że ocena sprzedającego waha się aktualnie na poziomie 97,9 %. Do allegro było wystosowanych kilka wiadomości co należy zrobić, aby konto zostało odblokowane, niestety bez odzewu. Jak w takiej sytuacji można się skontaktować z allegro skoro przez formularz nie odpowiadają już przez ponad miesiąc?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

Konto @Upominionek nie jest zawieszone, więc nie mam jak się odnieść. Pracownicy Allegro zawsze odpowiadają na wysłane do nas przez formularz wiadomości - jeżeli twierdzisz, że w Twoim przypadku było inaczej, albo Twoja wiadomość do nas nie dotarła, albo do Ciebie nie dotarła nasza odpowiedź.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Upominionek
#7 Wielbiciel#

Mam na myśli inne konto: alle-chrzest . Są to konta założone na jedną firmę. Czy otworzyć temat z tamtego konta?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

Widzę, że 13 stycznia wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z wytycznymi co powinieneś zrobić, by konto zostało odblokowane. Sugeruję, żebyś postępował zgodnie z nimi. 

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Upominionek
#7 Wielbiciel#

Niestety żadna wiadomość 13 stycznia nie dotarła. Czy ma Pani możliwość przesłania tego jeszcze raz?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

Nie mam możliwości przesłania ponownie wiadomości. Zalecam, żebyś sprawdził folder ze Spamem. Być może tam się znajdzie, a jeśli nie, napisz proszę przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Upominionek
#7 Wielbiciel#

Kontaktowaliśmy się już kilkukrotnie przez formularz i nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Nasza poczta nie posiada spamu, więc nie ma możliwości żeby tam się znalazła.

Czy można się skontaktować inaczej niż przez formularz?

oznacz moderatorów
rysibek
#7 Wielbiciel#

Nie przejmuj się Pan, mnie też powoli blokują, pewnie za dużo kupuję. Teraz nawet nie mam jak opłacić zakupów.

oznacz moderatorów
ik-mercado-uk
#9 Pomysłodawca#

Odblokowuje się w bardzo prosty sposób - podając Allegro do sądu !!

oznacz moderatorów
dzielo05
#10 Popularyzator#

Hahaha dobre

oznacz moderatorów