Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry
Bardzo proszę o jakikolwiek kontakt i poruszenie zgłoszenia nr 49108400.
Sprawa nie jest wybitnie skomplikowana, a korespondencja robi się co najmniej kuriozalna.
Proszę o jakiekolwiek informacje ile to potrwa lub czy potrzebują Państwo ode mnie jeszcze jakiś dokumentów.
Pozdrawiam @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @Ignis_piro! Wyjaśniam tę kwestię, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dzień dobry @Ignis_piro! Otrzymałam odpowiedź, że powinieneś dosłać dokumenty, o których pisaliśmy w sprawie nr 49108400 z konta, z którego próbujesz wystawić tę ofertę.
Dzień Dobry
Dziękuję za odpowiedź, natomiast skąd mam wiedzieć, że powinienem był dosłać jakieś dokumenty skoro nikt w tej sprawie do mnie nie napisał ani nie poinformował w żaden inny sposób ?
Pozdrawiam
Allegro w jednej sprawie obsługuje mnie już 7 konsultant więc praktycznie ciągle coś trzeba tłumaczyć na nowo:)
To i tak masz lepiej bo u mnie nawet nie odpisują na wiadomości 😄
niestety muszę założyć sprawę na forum bo mam dosyć każdemu z osobna tłumaczyć a ja jedyne co dostaje to formułki wklejone z regulaminu/cennika..
Dzień dobry @Ignis_piro! Przykro mi, że nie otrzymałeś tej wiadomości w korespondencji e-mail, co wydłużyło sprawę. Poprosiłam już o możliwie jak najszybszą odpowiedź dla Ciebie w prowadzonej korespondencji.