Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie. Wczoraj umieściłem dwie przesylki w paczkomacie inpost. Dzisiaj dzwonili do mnie z oddziału inpost z pytaniem czy umieściłem przesyłkę w skrytce bo kurier stwierdzil, ze skrytka byla pusta. Jedną przesyłkę wzial a druga zaginęła. 659700467513200126807531
To jest numer przesyłki. Maila również mam z potwierdzeniem, ktore otrzymałem po umieszczeniu przesylki.
Prosze o interwencję. Dziekuje
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Stelmach91 zakończyłeś prawidłowo proces nadania ? , klapnięcie drzwiczkami to nie jest koniec .
Oczywiście. Setki razy to robiłem. Zresztą wczoraj umieściłem dwie, jedna po drugiej. Jedna została odebrana a druga nie.
@Stelmach91 a Wiesz ,że przez 60 sekund od nadania ostatniej jest możliwość ponownego otwarcia tejże skrytki jeśli manualnie nie odklepiesz końca procesu ?
Zawsze poprawnie zakańczam. Jest kamera na paczkomacie. Chyba, ze jakis błąd w systemie. Kurier powinien zrobic inspekcje skrytek.
@Stelmach91 konsultuję temat, proszę o cierpliwość.
@Stelmach91 działamy w Twojej sprawie. Skontaktujemy się z Tobą mailowo w sprawie nr 175613283142301442.