Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wystawiam aukcję w kategorii PIROMETRY, bo to jak nazwa wskazuje i sama nazwa jest PIROMETR
PIROMETR Bosch Termo-detektor UniversalTemp
Dostaje dziś mail:
Dzień dobry,
dowiedz się, w jakiej kategorii umieściliśmy Twoją ofertę.
Sprawdź, jakiej oferty to dotyczy:
PIROMETR Bosch Termo-detektor UniversalTemp (-30°C do 500°C), - NOWY (numer: 17551202608)
Sprawdź, do jakiej kategorii przenieśliśmy te oferty:
Allegro – Firma i usługi – Przemysł – Maszyny i urządzenia – Dla leśnictwa i przemysłu drzewnego – Wilgotnościomierze
Grzecznie wchodzę na chat, informuję, że to jest błąd, bo termometr nie jest wilgotnościomierzem i dowiaduje się, że TO JA MAM TERAZ zgłosić błąd, podac wszystkie dane BO TO SPRZEDAJĄCY jest odpowiedzialny za właściwą kategorię. NAPRAWDĘ? Dlaczego mam poprawiać coś co było właściwe i WY (Allegro) sknociliście? Nie rozumiem tego kompletnie.
@k_owczarek1 Pirometr to urządzenie do bezdotykowego pomiaru temperatury. Działa na zasadzie wykrywania promieniowania podczerwonego emitowanego przez obiekt, a następnie przeliczania tego promieniowania na temperaturę. To znaczy, że można zmierzyć temperaturę przedmiotu bez fizycznego kontaktu z nim.
Natomiast wilgotnościomierz to : Wilgotnościomierz (inaczej higrometr) to urządzenie służące do pomiaru wilgotności powietrza lub innych materiałów. Pomaga w kontroli środowiska w pomieszczeniach, roślin, a także w procesach produkcyjnych i przechowalniczych
a Produktyzacja Allegro to : to potoczny wyraz, który oznacza wielki nieporządek, bałagan, zamęt lub zamieszanie. Może być również używany wulgarnie do określenia domu publicznego
za : wikipedią 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mogę otrzymać jakiekolwiek wyjaśnienie?
- wystawiam PIROMETR w kategorii PIROMETRY
- Allegro zmienia kategorie, nie wiadomo dlaczego na WILGOTNOSCIOMIERZE
- zgłaszam na czacie
- otrzymuje informacje, ze to moim obowiązkiem jest udowodnienie, że pirometr to nie wilgotnościomierz.
Teraz brakuje upomnienia Allegro, że w złej kategorii umieściłem przedmiot BO TO SPRZEDAJĄCY JEST ODPOWEDZIALNY za wybór kategorii.
Czy osiągnęliśmy szczyt absurdu?
@ploma sprawdziłam ten czat i w jego trakcie nasz pracownik nigdzie nie poinformował Cię, że udowodnienie tego faktu to Twój obowiązek, tylko zachęcił Cię do zgłoszenia błędu w kategorii. Zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałeś, to Ty jako sprzedawca jesteś odpowiedzialny za treść ogłoszenia, więc nie ma tu żadnego błędu po stronie naszego doradcy.
Proszę wybaczyć, ale dlaczego to ja mam zgłaszać błąd? Gdzie tu nastąpiła moja pomyłka? Nie widać, po tytule i zdjęciach że rower to nie pralka? Dlaczego sami zmieniliście kategorie? To zamiast napisać " Sorry, nasza pomyłka" to piszecie " Proszę zgłosić błąd"? Naprawdę uważa Pani że to właściwe podejście? A kto teraz odpowiada za błędną kategorię jak nie Sprzedawca? Wyślijcie wszystkim upomnienia że źle umieścili produkt.
@ploma te zmiany są automatyczne, a formularz, który wskazał Ci nasz doradca i ja to najlepszy, najszybszy i rekomendowany sposób zgłaszania takich błędów. Wówczas Twoje zgłoszenie trafi bezpośrednio do zespołu, który się tym tematem zajmuje i może to zmienić.
Skoro zmiany są automatyczne i Wasz błąd to sami powinniście poprawić na podstawie informacji w postaci zgłoszenia, a nie obarczać osób trzecich wypełnianiem Waszych zgłoszeń. Wasz błąd - Wasz problem. A skoro boot nie rozumie różnicy w tytule między wiertarką a suszarką obrotową (obie się krecą) to go zwolnijcie i zatrudnijcie kogoś kompetentnego. Nieważne, usunąłem ogłoszenie i sprzedałem przedmiot u konkurencji. Bo zaraz się okaze, ze to kolejny powód do upomnienia (zła kategoria)
@_HolaOla_ trochę się to gryzie 😞
>>>Zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałeś, to Ty jako sprzedawca jesteś odpowiedzialny za treść ogłoszenia
>>>te zmiany są automatyczne
@ploma mam to samo, raz mi zmienili, zgłosiłem, kazali zgłaszać przez stronę, olałem i wystawiłem ponownie, po 3 mc ponownie zmienili kategorię, napisałem i kazali zgłaszać, zostawiłem jak jest szkoda czasu, ile razy można poprawiać i tracić czas 😞 zbieram dokumentację jak przegną zgłoszę do UOKiK że grzebią w moich ofertach za które jak odpowiadam 😞
Co śmieszne kategoria od czapy, woła o uzupełnienie parametrów których ten produkt nie posiada, i tak se wisi 😄