Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy w związku ze zmianą od 4 marca firmy obsługującej aboxy z UPS na DPD - na jakich zasadach będzie się odbywał odbiór paczek i czy będzie można je zostawiać w punktach DPD Pickup?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
O masz. Specjalnie wziąłem kuriera UPS by łączyć to z ONE. Na DPD kuriera się nie zdecyduje.
To chyba wezmę One Kuriera 🙂
@accadia nie wiem skąd masz takie informacje, ale od 1 marca nie ma żadnych zmian jeśli chodzi o obsługę Allegro One Boxów.
nie napisalem, ze od 1 marca, lecz ze od 4 marca
informacje mam od kurierow DPD, ktorzy odbyli juz szkolenia w tym zakresie
dla mnie troche dziwne, ze my wiemy wiecej niz Wy... chyba, ze kazali Wam udawac, ze nic nie wiecie
@accadia od 4 marca też się nic nie zmieni. Takie zmiany są zawsze komunikowane wcześniej.
@_HolaOla_ Może dział odpowiedzialny za zmiany zapomniał poinformować resztę firmy Allegro? W zeszłym roku tak było z wprowadzeniem widoku allegro biznes, gdzie przez 3 tygodnie działy szukały błędów, a na końcu odkryto że to nie błąd tylko taka aktualizacja, o której wprowadzający zapomnieli poinformować resztę....
@drekenzes tym razem pytałam u źródła i tak nie jest, więc możesz być spokojny.
Juz wiem wszystko na 100%
Allegro bedzie od marca przeprowadzało testowo (na razie tylko) obsługę Aboxow przez DPD, co nie oznacza, ze DPD przejmie calkowicie wszystkie Wasze przesylki.
Poczatkowo ma to byc jakas czesc przesylek, a jak minie okres testowy zostanie podjeta odpowiednia decyzja co dalej.
@accadia też tak słyszałem lecz dla mnie to bez różnicy. Generuje etykiety przez WZA reklamacje pisze do allegro one, wiec czy paczke wręcze kurierowi DPD czy UPSa to w zasadzie żadna różnica.
@accadia Czyli co, w piątek okaże się kto jest tym szczęśliwcem który może zamawiać DPD po odbiór łanów a reszta ma się dalej bujać z UPSem? Czy będzie zamawianie w ciemno? Zamawiam odbiór a nie wiem kto go będzie realizował 😁
@accadia mogę to potwierdzić szykują systemy, gadałem z gościem i w piątek mają iść paczki testowe do sprawdzenia systemów itp. więc chwilkę to potrwa, dziwię się że w Allegro nic nie wiedzą 😞
@kostas11 ja nigdzie nie napisałam, że nic nie wiemy na ten temat. Napisałam, że ani od 1 ani od 4 marca nie nastąpią zmiany jeśli chodzi o obsługę Allegro One Boxów.
@_HolaOla_ "Napisałam, że ani od 1 ani od 4 marca nie nastąpią zmiany jeśli chodzi o obsługę Allegro One Boxów"
Uff dziękuję, uspokoiłaś mnie. Całe szczęście, że informacje które przekazują nam kurierzy obu firm to tylko żarty.
wrócę tu w piątek xD