Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Obecnie każdy sprzedający może wykupić Wyróżnienie we wszystkich ofertach. 31 marca 2025 roku zmienimy zasady.
Wyróżnienie będziecie mogli wykupić tylko jeśli działacie na kontach firmowych z co najmniej neutralnym poziomem jakości sprzedaży i tylko w ofertach, które spełniają wszystkie poniższe warunki:
Oferty, w których Wyróżnienie zostanie wykupione do 30 marca, będą promowane do końca opłaconego okresu. Od 31 marca nie wyróżnicie już oferty, jeśli nie spełnicie powyższych warunków.
Proszę kliknąć "dalej" i zobaczyć jaka informacja się pojawi
I bardzo dobrze. Skończy się oszukiwanie i cfaniactwo. Jak szukam NOWEGO przedmiotu to ma być nowy, pudełko zaplombowane itp a nie odnowiony czy inny. Do takich powinny być osobne kategorie ale nowy produkt ma być faktycznie nowy! W końcu porządek będzie
Co ma piernik do wiatraka?
Tu chodzi o to, że nie można wyróżniać używanych ogłoszeń.
Kiedy: 31 lipca 2025
Aby móc skorzystać z opcji promowania, musisz spełnić kilka warunków. Jeden z nich dotyczy promowanego produktu – musi on mieć parametr Stan o wartości nowy.
Dodamy trzy nowe wartości parametru Stan:
Produkty z tymi wartościami parametru również będą mogły być promowane.
I to niby ma być rozwiązanie problemu?
Kpiny!
Ja nie wiem czy mam jakieś stare Allegro ale u mnie w dalszym ciągu wyświetla się masa produktów promowanych o stanie innym niż nowy. Co więcej, sama też mogę utworzyć kampanię z takimi produktami
@KRZAGA_Outlet wprowadzone zmiany dotyczą Wyróżnień, o których więcej przeczytasz w tym artykule. Nie dotyczą one ofert sponsorowanych, które ustawiasz w Panelu Allegro Ads.
Mam pytanie, czy nowe wartości parametru Stan "Produkt kolekcjonerski/Produkt inwestycyjny"
, będą miały jakieś ograniczenia dotyczące kategorii? np. tylko Kolekcje i sztuka?
@yoostar skonsultuję to i wrócę z informacją gdy otrzymam odpowiedź. 😊
@yoostar wracam do Ciebie z informacją. Nowe wartości stanów, o których wspominasz będą dotyczyły tylko wybranych kategorii w działach Kolekcje i sztuka oraz Kultura i rozrywka.
Dziękuję, czyli używane Komputery, Konsole, Telefony i Fotografia odnawiane przez wyspecjalizowane sklepy/sprzedawców wychodzą z Allegro, bo muszą konkurować z lombardowym towarem... brawo
W poprzedniej korespondencji odniesiono nas do artykułu na Allegro, który obejmował zmiany dotyczące wszystkich rodzajów promowania, w tym oferty sponsorowane, Ads-y, monety itp., dlatego pytam.
Po dwóch miesiącach się połapali, że kolejny raz strzelili sobie w odnóża... W działach kolekcjonerskich znowu sprzedawcy zaczęli uciekać, więc straty są podwójne: brak wpływów z wyróżnień, i spadek wpływów z prowizji.
Tyle że te to klasyczne leczenie s... pudrem nic nie da - no chyba że ktoś pójdzie po rozum do głowy, i przywróci możliwość promowania licytacji. Bo to na tym polega problem w działach numizmatycznych i kolekcjonerskich - a nie na durnowatych parametrach