Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Obecnie każdy sprzedający może wykupić Wyróżnienie we wszystkich ofertach. 31 marca 2025 roku zmienimy zasady.
Wyróżnienie będziecie mogli wykupić tylko jeśli działacie na kontach firmowych z co najmniej neutralnym poziomem jakości sprzedaży i tylko w ofertach, które spełniają wszystkie poniższe warunki:
Oferty, w których Wyróżnienie zostanie wykupione do 30 marca, będą promowane do końca opłaconego okresu. Od 31 marca nie wyróżnicie już oferty, jeśli nie spełnicie powyższych warunków.
A co z ofertami w postaci "licytacja" będzie można promować czy nie?
Jeśli na Allegro nie będzie promowania licytacji to i znikną aukcje w postaci licytacji, allegro zrobi się zwykłym sklepem z którego dużo sprzedawców ucieknie do portali aukcyjnych z licytacjami, allegro strzeli sobie tym w kolano. Można by było rozdzielić licytacje od zwykłego allegro a nie całkowicie je eliminować.
Jaki sens jest wrzucać coś na licytacje skoro jest taki przedmiot w szarej dziurze. Właśnie licytacje powinny być promowane priorytetowo a w następnej kolejności przedmioty "kup teraz"
@euphoria_art Będzie można promować tylko oferty w formacie kup teraz.
Dziękuję za Twoją opinię w tym temacie.
No to ładnie pozamiatane. Licytacje wszystkie znikną jeśli nie będzie promowania bo nikt normalny nie wystawi licytacji bo taki przedmiot sprzeda się poniżej pułapu. 100% strata. Ci co mają tylko licytacje odejdą od Allegro a Allegro na tym straci nie tylko w postaci budżetu ale i w postaci kupujących, bo odejdą ci co szukają tez okazji.
Ja promowałem tylko jeden przedmiot i po nim kończyło się kilka takich samych bez promocji i się nieźle sprzedawały. Raz wystawiłem kilka przedmiotów bez promowania strata 100%.
Sprzedaje własnoręcznie malowane obrazy, dobrze ze są inne aukcje sztuki, szkoda że z Allegro będę zmuszony uciec w marcu.
@nat_not A potem będzie znowu lament, że numizmatycy uciekli z Allegro
Cześć, jak wygląda w tej sytuacji kwestia Rat 0%, które były dostępne tylko dla ofert wyróżnionych?
Dla nas temat bardzo istotny, bo większość naszego asortymentu to poleasingowa elektronika.
Hej, dlaczego takie rozwiązanie? Sprzedaję sporo zestawów ofert kilku produktów np mieszane zestawy puszek z karmą różnych producentów, w tym wypadku moje oferty ( bardzo interesujące dla klienta) przestaną być widoczne