Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Obecnie każdy sprzedający może wykupić Wyróżnienie we wszystkich ofertach. 31 marca 2025 roku zmienimy zasady.
Wyróżnienie będziecie mogli wykupić tylko jeśli działacie na kontach firmowych z co najmniej neutralnym poziomem jakości sprzedaży i tylko w ofertach, które spełniają wszystkie poniższe warunki:
Oferty, w których Wyróżnienie zostanie wykupione do 30 marca, będą promowane do końca opłaconego okresu. Od 31 marca nie wyróżnicie już oferty, jeśli nie spełnicie powyższych warunków.
A co z ofertami w postaci "licytacja" będzie można promować czy nie?
Jeśli na Allegro nie będzie promowania licytacji to i znikną aukcje w postaci licytacji, allegro zrobi się zwykłym sklepem z którego dużo sprzedawców ucieknie do portali aukcyjnych z licytacjami, allegro strzeli sobie tym w kolano. Można by było rozdzielić licytacje od zwykłego allegro a nie całkowicie je eliminować.
Jaki sens jest wrzucać coś na licytacje skoro jest taki przedmiot w szarej dziurze. Właśnie licytacje powinny być promowane priorytetowo a w następnej kolejności przedmioty "kup teraz"
@euphoria_art Będzie można promować tylko oferty w formacie kup teraz.
Dziękuję za Twoją opinię w tym temacie.
No to ładnie pozamiatane. Licytacje wszystkie znikną jeśli nie będzie promowania bo nikt normalny nie wystawi licytacji bo taki przedmiot sprzeda się poniżej pułapu. 100% strata. Ci co mają tylko licytacje odejdą od Allegro a Allegro na tym straci nie tylko w postaci budżetu ale i w postaci kupujących, bo odejdą ci co szukają tez okazji.
Ja promowałem tylko jeden przedmiot i po nim kończyło się kilka takich samych bez promocji i się nieźle sprzedawały. Raz wystawiłem kilka przedmiotów bez promowania strata 100%.
Sprzedaje własnoręcznie malowane obrazy, dobrze ze są inne aukcje sztuki, szkoda że z Allegro będę zmuszony uciec w marcu.
@nat_not A potem będzie znowu lament, że numizmatycy uciekli z Allegro