Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry.
Klientka kupila rajstopy 40 den.Po kilku dniach zalozyla dyskusję ze rajstopy byly zaciagniete przy otwarciu.Jest to bardzo malo prawdopodobne.Przysyla mi zdjęcie rajstop noszonych /uzywanych/ z dziurami i oczkami i zada zwrotu pieniedzy.Na kazdej aukcji jest informacja iz rajstopy nalezą do bielizny i zwrot jak i reklamacja porzysluguje tylko dla rajstop nie uzywanych.Jednak pracownik allegro nie sprawdzając danych na aukcjach wymusza na mnie przyjęcie reklamacji,ktora z gory skazana jest na odrzucenie.Proszę o info co dalej bo widzę ze regulamin i informacje na aukcjach dla pracownikow allegro są niczym.Sprzedajacy zawsze winien.SKANDAL.grazas12
jeśli reklamacja to odrzucasz, jak odstapienie od umowy potrącasz koszty zużycia, czyli według mnie, bo zakładam, że produkt do wyrzucenia - 99% wartości.
Niestety pracownicy allegro będą wymuszać zawsze oddawania kasy klientowi, bo taka jest ich praca. Trzeba się nie dać i trzymać litery prawa.
Dziękuję bardzo.
A cóż dziwnego ze ktoś składa reklamację? do zwrotu mógłbyś się czepiać że noszone>używane.
@grazas12 reklamacja porzysluguje tylko dla rajstop nie uzywanych ???
Ten zapis jest nie zgodny z prawem, jak są kiepskiej jakości lub mają wady to konsument może reklamować nawet używane poł roku 🙂 więc pracownik ma rację reklamację musisz przyjąć ale czy ją uznasz czy odrzucisz to Twoja sprawa !!!
wiesz że pierwsze rajstopy były wręcz niezniszczalne? osłabili je właśnie dlatego żeby kobiety 5 parami całe życie nie obskoczyły 😄