Dzień dobry,
Klient zgłosił zwrot 18 lipca, zwrot został wykonany 21 lipca, taka była odpowiedz allegro 24 lipca:
rozumiem, że chciałby Pan otrzymać zwrot pieniędzy jak najszybciej. Mam dobre wiadomości - widzę, że sprzedawca zlecił już zwrot pieniędzy 19.07.2026, który jest teraz w trakcie realizacji. Poinformujemy Pana w dyskusji, kiedy już się zakończy.
29 lipca: klient poprosil o pomoc allegro i napisał, że nadal nie otrzymał zwrotu.
allegro tego samego dnia zablokowało konto i odpisało:
Nałożyłam ograniczenia na konto sprzedającego. Zwrot pieniędzy jest w dalszym ciągu procesowany- przekazałam sprawę do odpowiedniego działu w celu wyjaśnienia sytuacji.
Z tym, ze zwrot został wykonany juz dawno. Jest procesowany do dzisiaj i nie możemy go wykonać ponownie. Gdzie tu nasza wina? Zwrot został wykonany z allegro finance.
Konto zablokowane na 3 dni i zakańczane są nasze oferty bez możliwości wznowienia.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Konto może odblokować tylko Dział bezpieczeństwa z którym jedyny kontakt to mailowy. Na forum nikt nie ma mocy/siły/uprawnień by Tobie pomóc.
@gsm-hurt_pl to był błąd po naszej stronie, za który bardzo Cię przepraszam. Twoje konto jest już odblokowane, ale jeszcze raz bardzo przepraszam za utrudnienia.
Wyświetlanie ofert z kampanii allegro google ads tez zostało zablokowane przez tą blokadę. Czy mogę prosić o jak najszybsze odblokowanie?
@gsm-hurt_pl tak, już działam w tej kwestii.
Kampanie z allegro google ads nadal się nie wyświetlają
Cześć @gsm-hurt_pl, czy możesz przesłać zrzuty ekranu, gdzie widać, że kampanie google ads są zablokowane lub nie wyświetlają się?
30 przestały sie wyswietlac przez blokade, do dzisiaj 0 wyswietleń. Tak samo mieliśmy 2 tyg wcześniej. Z tym, że wtedy blokada była zasłużona.
Proszę uruchomić Kampanie google jak najszybciej. Każdy dzień przerwy wpływa negatywnie na allgorytm, przez co potem wyniki z kampanii są bardzo słabe
Dziękuję @gsm-hurt_pl, przekazałem w zgłoszeniu podane przez Ciebie informacje.
Przed momentem adsy google ruszyły
Bardzo się cieszę @gsm-hurt_pl, otrzymałem potwierdzenie, że wszystko działa poprawnie.