anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot wykonany klientowi - konto i tak zablokowane

gsm-hurt_pl
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Klient zgłosił zwrot 18 lipca, zwrot został wykonany 21 lipca, taka była odpowiedz allegro 24 lipca:

rozumiem, że chciałby Pan otrzymać zwrot pieniędzy jak najszybciej. Mam dobre wiadomości - widzę, że sprzedawca zlecił już zwrot pieniędzy 19.07.2026, który jest teraz w trakcie realizacji. Poinformujemy Pana w dyskusji, kiedy już się zakończy.

29 lipca: klient poprosil o pomoc allegro i napisał, że nadal nie otrzymał zwrotu.

allegro tego samego dnia zablokowało konto i odpisało:

Nałożyłam ograniczenia na konto sprzedającego. Zwrot pieniędzy jest w dalszym ciągu procesowany- przekazałam sprawę do odpowiedniego działu w celu wyjaśnienia sytuacji.

Z tym, ze zwrot został wykonany juz dawno. Jest procesowany do dzisiaj i nie możemy go wykonać ponownie. Gdzie tu nasza wina? Zwrot został wykonany z allegro finance. 

Konto zablokowane na 3 dni i zakańczane są nasze oferty bez możliwości wznowienia.

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

NipponShorty
#16 Inspirator

Konto może odblokować tylko Dział bezpieczeństwa z którym jedyny kontakt to mailowy. Na forum nikt nie ma mocy/siły/uprawnień by Tobie pomóc.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@gsm-hurt_pl to był błąd po naszej stronie, za który bardzo Cię przepraszam. Twoje konto jest już odblokowane, ale jeszcze raz bardzo przepraszam za utrudnienia. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gsm-hurt_pl
#7 Wielbiciel

Wyświetlanie ofert z kampanii allegro google ads tez zostało zablokowane przez tą blokadę. Czy mogę prosić o jak najszybsze odblokowanie?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@gsm-hurt_pl tak, już działam w tej kwestii. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gsm-hurt_pl
#7 Wielbiciel

Kampanie z allegro google ads nadal się nie wyświetlają

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @gsm-hurt_pl, czy możesz przesłać zrzuty ekranu, gdzie widać, że kampanie google ads są zablokowane lub nie wyświetlają się?

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gsm-hurt_pl
#7 Wielbiciel

gsmhurt_pl_1-1785482917667.png

30 przestały sie wyswietlac przez blokade, do dzisiaj 0 wyswietleń. Tak samo mieliśmy 2 tyg wcześniej. Z tym, że wtedy blokada była zasłużona. 
Proszę uruchomić Kampanie google jak najszybciej. Każdy dzień przerwy wpływa negatywnie na allgorytm, przez co potem wyniki z kampanii są bardzo słabe

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuję @gsm-hurt_pl, przekazałem w zgłoszeniu podane przez Ciebie informacje.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gsm-hurt_pl
#7 Wielbiciel

Przed momentem adsy google ruszyły

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Bardzo się cieszę @gsm-hurt_pl, otrzymałem potwierdzenie, że wszystko działa poprawnie.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów