Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zamówiłem na allegro paczkę lecz 3 dni po dowiedziałem się że mam zły adres porpsoilem o zwrot pieniędzy ale co się stanie z paczka jesli nie dostarczono mi jej a muszę ją zwrócić w ciągu 14 dni
@Client:108947316 Jaka była metoda dostawy? Adres czy punkt odbioru?
Przesyłka została już nadana?
Adres została nadana
@Client:108947316 Co to za adres? Rodzina? Znajomy?
Jaki jest status przesyłki?
W adresie są losowe cyfry i dane a status przesyłki to w drodze
@Client:108947316 W takim razie przesyłka najpewniej wróci do sprzedającego chyba że losowo podałeś jakiś realny adres i ktoś ją odbierze - wtedy będzie problem bo bez odesłania paczki zwrotu nie otrzymasz 🙂
Może też być tak, że za nieodebraną przesyłkę sprzedającemu naliczona zostanie opłata którą następnie może on potrącić ze zwracanej Tobie kwoty.
Jeszcze pytanie jesli przesylka wróci do sprzedawcy otrzymam pienisdze za nią?
@Client:108947316 Jeśli był to zakup konsumencki i złożyłeś oświadczenie o odstąpieniu od umowy to tak.
Jeśli natomiast był to zakup od osoby prywatnej to tak naprawdę nie musi ona nawet odbierać tej przesyłki zwrotnej ani zwracać Ci pieniędzy - tu umowa może zostać rozwiązana tylko za porozumieniem obu stron transakcji.
@Client:108947316 A od kogo ten zakup, od firmy czy prywatnego sprzedającego?
@Client:108947316 jeśli ktoś ją odbierze to nie masz ani kasy ani towaru 😞 a jak odmówią i wróci to przy zwrocie sprzedawca potrąci Ci za zwrot czy li odesłanie bo to po Twojej stronie 🙂
W adresie są losowe cyfry i dane
Zabawa kosztuje 😞