Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ powiedźcie mi czy jak dołączy DHL do Allegro Delivery podjazd będzie darmowy od pierwszej paczki ?
Bo powiem Wam że jak zrobicie płatne czy wprowadzicie do innych z pakietu Delivery darmowe od 5 szt to trzeba będzie się pożegnać, na dziś mam z reguły po jednej góra dwóch jednego przewoźnika, ostatnio miałem 1 x One Box DPD, One Box UPS i Orlen 😞 Gdzie ta wasza ekologia ?
Czy nie można zrobić jednego kuriera obsługującego sprzedawcę do wyboru przez sprzedającego, przecież ja wiem lepiej co terminowo wychodzi mi z firmy !!!
@kostas11 Ekologia by Allegro polega na obniżeniu progu "darmowej" wysyłki Smart! do 30 zł. Chodzi pewnie o to, żeby firmy recyklingowe miały co robić, bo te tysiące ton zmarnowanych bez sensu opakowań gdzieś przecież trafi...
@kostas11 podejrzewam, że podjazd będzie tak samo jak w przypadku pozostałych przewoźników darmowy, ale upewniam się i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Oczywiście wszystkie szczegółowe informacje w odpowiednim czasie udostępnimy w aktualnościach.
@la_nika dzięki, dopytaj jeszcze o ile wiedzą jak długo będzie Wam się opłacać zamawianie kuriera po jedną paczkę za free ?
Kurier który zabiera z firmy jedną paczkę dostaje za podjazd 4,99 zł, nie wiem jak macie skonstruowaną umowę i ile i kto za to płaci, ale jak dodacie rozdawane monety 2 zł + koszt jaki płacicie firmie za obsługę paczek One Box, ni jak się nie spina, wiem że liczycie całość i nie rozliczacie pojedynczych paczek, ale kiepsko to wygląda 😞
Nie lepiej przypisywać jednego kuriera do adresu ?