Witam.
Dzisiaj mam mieć doręczoną paczkę z allegro delivery. Niestety w godzinach 11-13 nie będzie mnie na mieszkaniu dlatego wcześniej próbowałem skontaktować się z kurierem. Napisałem smsa oraz próbowałem się dodzwonić lecz numer nie odpowiada. Nie ma nawet sygnału tak jakby telefon był wyłączony, więc nie wiem w jaki inny sposób skontaktować się z kurierem...
Zależy mi abym mógł dziś odebrać tę przesyłkę
Pozdraiwam
@Client:69468126 rozumiem, że masz na myśli przesyłkę AD0P9HDPX2KCJ3GC3? Skontaktuje się z naszym działem logistycznym, ale nie mogę nic obiecać.
Dokładnie mam tę przesyłkę na myśli. Dostałem maila, że dzisiaj kurier ją dostarczy. Praktycznie cały czas siedzę w domu oprócz wspomnianych godzin 11 - 13.
Próbowałem ponownie skontaktować się z kurierem lecz niestety odbiłem się od poczty głosowej, tak jakby telefon był wyłączony. Na SMS też nie dostałem odpowiedzi.
Ucieszyłem się, że dziś przyjdzie paczka bo to prezent na jutro... 😕
Dziękuję za pomoc
@Client:69468126 dostałam wiadomość, że nasz dział logistyczny skontaktował się z Tobą w tej sprawie 🙂
Tak dziękuję. Temat jest rozwiązany i zakończony. Zastanawia mnie tylko fakt , że kurier dzwonil z innego numeru niż ten który był podany na stronie🤔