anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wsparcia po zgubieniu paczki

Client:44105708
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Moje zamówienie z Allegro Lokalnie wysłane przez Allegro Box, nigdy do mnie nie dotarło. Co trzeba zrobić, aby ktoś sprawdził co się z nim stało? Aktualnie po 3 rozmowach ze wsparciem udało mi się dowiedzieć że:
- Paczka została włożona do paczkomatu

- Kurierowi podobno nie otworzyła się skrytka

- Mogę przez miesiąc być biedniejszy o 2k+ pln, bo do tego czasu nikt się nie przejmuje i przesyłka jest "W drodze"

- ??? Nic więcej się nie dowiedziałem. 

Czy rozłożenie rąk w wypadku jak coś nie działa to standard w działaniu allegro? Co trzeba zrobić żeby ktoś rzeczywiście zajął się sprawą. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:44105708 odpowiem Ci deptając jednocześnie bolący palec allegro - tak , to standard allegro one ....

prawda ?  @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@Client:44105708 @mdrogeria Jaka usługa, takie standardy...

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44105708 Widzę, że Twoja sprawa nadal jest w toku. Proszę Cię o cierpliwość. Doradca weryfikuję ją w zgłoszeniu 48773805. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak to działa, mają 30dni i oby się znalazła bo naprawdę będziesz 2K w plecy.

oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@Client:44105708

Regulaminowo Allegro One ma trzy dni robocze na doręczenie przesyłki, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (czyli 12:00). Jeżeli w tym terminie nie otrzymasz przesyłki, stanie się ona przesyłką opóźnioną. Natomiast za zaginioną uznaje się przesyłkę, która nie została doręczona w ciągu 30 dni od dnia nadania paczki (do terminu tego nie wlicza się dni ustawowo wolnych, czyli w przypadku stycznia jest to 1 i 6 dzień miesiąca).

oznacz moderatorów