Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj kurier DHL nie przyjechał po odbiór paczek mimo zlecenia, dziś też jest osobne zlecenie i przyjechał, ale tylko dlatego, ze miał paczki do nas, odmówił przyjęcia paczek bo nie ma miejsca, mówi, ze może ktoś przyjedzie jeszcze, albo nie. Ogólnie nic nie wie i nastawienie jest bardzo negatywne pt. "to mi nie pasuje w ogóle".
@EElektryka_com podaj proszę numer przykładowej przesyłki, która nie została odebrana wczoraj.
np. AD00M9HMV1 (do tej przesyłki jest zlecenie podjazdu)
@EElektryka_com dzięki! Już to weryfikuję.
@EElektryka_com dostałam informację, że kurier odebrał już przesyłki 🙂
Tak, przyjechał jakiś Pan (nowy - pierwsze go widzę), który nie był zbyt zadowolony i nie miał ochoty na rozmowy, dowiedziałem się tylko, ze on nic nie wie, kazano mu przyjechać a jutro na pewno nie przyjedzie, może kto inny, nie jego teren.
Długo będziemy się szarpać z tym DHL? Dzisiaj oczywiście urwanie głowy, klienci dzwonią i piszą "gdzie moja paczka?", uważają nas za niepoważnych.
Mamy wrażenie, ze jesteśmy "gorącym kartoflem". Każdy kto przyjedzie wygląda na wkurzonego, ze psujemy mu trasę. Tylko Pan od przewozów paletowych ma nad nami litość (często do nas zajezdza) i zabrał część paczek jak wracał z trasy.
@EElektryka_com rozumiem frustrację, natomiast na nastroje kurierów nie mamy wpływu.
Z mojej strony przekaże to co napisałeś dalej i gdyby pojawiła się ponownie taka sytuacja, daj nam znać, pomożemy!
Podpinam się do tematu, paczka Allegro AD00P8E8O8 nie została wczoraj odebrana, nie dostałem żadnej informacji co się stało i kiedy zostanie odebrana. Mógłbym jeszcze uznać że się zdarza, gdyby nie to że jakiś czas temu kurier DHL powiedział mi że nie ma gwarancji odbioru paczek z powodu ich podejścia, nastroju itp.. Uznałem że tylko tak mówi gdyby nie to że mi się to przytrafiło.
@AkcesoriaIT przesyłka została już odebrana przez kuriera 🙂