Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj kurier DHL nie przyjechał po odbiór paczek mimo zlecenia, dziś też jest osobne zlecenie i przyjechał, ale tylko dlatego, ze miał paczki do nas, odmówił przyjęcia paczek bo nie ma miejsca, mówi, ze może ktoś przyjedzie jeszcze, albo nie. Ogólnie nic nie wie i nastawienie jest bardzo negatywne pt. "to mi nie pasuje w ogóle".
Dziękuję,spróbuję.Pozdrawiam
Dzwoniłem,obsługiwany tylko przez Allegro i kontakt tylko przez Allegro
No mi też tak mówili, ale naciskałem, ustalili kuriera i na drugi dzień, co prawda inny, ale odebrał paczkę...Myślę, że Allegro powinno to lepiej dogadać z DHL...tu jest ewidentne zaniedbanie co do obsługi
Spróbuję nadać kolejną paczkę.Pozdrawiam i Dziękuję
Kolejny raz kurier DHL nie odebrał paczki:
AD01003Q23
f9991d30-9222-11f0-9447-998c918710a1
Allegro robi ( i nic nie robi z tym) z nas **piiip**ów wciskając na siłę DHL-a ja mam tak samo można czekać i czekać a potem polecą po jakości odejmując punkty nie mówię już o klientach wku....
@AkcesoriaIT Wyjaśniamy Twoją sprawę. Wkrótce otrzymasz od nas wiadomość mejlową.
To ja też poproszę o wyjaśnienie:
7 paczek DHL czeka na odbiór, każda miała zamówionego kuriera, jest 15:08, czy jest szansa, że kurier podjedzie dzisiaj, czy pojedziecie nam po ocenie za brak wysyłki w terminie?
Przykładowy numer przesyłki to JJD000030230864000101887326
@SZAFIREK-HURT podaj mi proszę chociaż jeden numer zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja. Niestety numer, który napisałeś nie pozwala mi odnaleźć tego zamówienia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ mamy 25 paczek DHL czeka na odbiór, każda miała zamówionego kuriera, jest 16:26, nie ma nic kogo do odbierze nasze paczek.
Numer przesyłki Allegro : AD01104B51
AD01108102
Widzę, że nie tylko u Nas problemy. Paczki z weekendu też czekają od rana, pracujemy do 16, a dhl też nie bylo. W piątek zjawił się chwile po 16, ale nie będziemy czekać już dłużej. Masakra..
Dzień dobry, od dwóch dni kurier DHL nie odbiera paczek. Zamyka zlecenie nie moimi paczkami. Zmuszacie nas sprzedawców do używania tej metody dostawy, ale nie zadbacie by to działało. Co ja mam zrobić z tymi paczkami? Co mam mówić klientom?
Numer mojego zlecenia, który kurier zamknął AD0117J459
Proszę o pilną interwencje
Działam w Twojej sprawie. Proszę o cierpliwość.
Wrócę z odpowiedzią.
Dzisiaj DHL nie odebrało u mnie trzech paczek:
AD011KJ5G9, AD011JZAZ1, AD011JZB04
Cześć, @stanar1. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.