Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj kurier DHL nie przyjechał po odbiór paczek mimo zlecenia, dziś też jest osobne zlecenie i przyjechał, ale tylko dlatego, ze miał paczki do nas, odmówił przyjęcia paczek bo nie ma miejsca, mówi, ze może ktoś przyjedzie jeszcze, albo nie. Ogólnie nic nie wie i nastawienie jest bardzo negatywne pt. "to mi nie pasuje w ogóle".
Dziękuję, @YaninaPL. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę z odpowiedzią.
@YaninaPL, interweniowaliśmy w oddziale DHL - dalsze informacje otrzymasz od nas w korespondencji mailowej.
Niestety wciąż nie otrzymałam dalszych informacji. Poproszę o interwencję w trybie pilnym, przesyłka od 2 dni powinna być już u Klienta, a wygląda na to, że w ogóle nawet nie opuściła punktu nadania.
@YaninaPL wciąż czekamy na informacje od oddziału DHL. Gdy tylko ustalimy szczegóły w sprawie paczki, to otrzymasz wiadomość. Rozumiem, że zależy Tobie na czasie, jednak proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Zastanawiam się czy Allegro zamierza zrobić coś z tą anty-firmą DHL. Mam do nadania 2 paczki, jak spojrzałem to najbliższy termin na jaki mogę zamówić podjazd kuriera DHL to 20 listopada !!!! Serio za 3 dni !!! Zamierzacie coś z tym zrobić ?? Jak rozliczycie terminowość wysyłki, skoro paczki są przygotowane a Wasz niewydolny partner może przyjechać za 3 dni ?? A może Allegro zacznie wysyłać swoich pracowników po te paczki ? Bo nie zamierzam jeździć 30 km do automatu. Z żadna inną firmą (InPost, DPD, Orlen ) nie ma żadnego problemu, tylko z DHL !!
Niestety wciąż nie odebrano przesyłki. Poproszę o pilne ponaglenie kuriera lub oznaczenie przesyłki jako zaginionej i zwrot środków.
U mnie DHL też systematycznie co jakiś czas nie odbiera paczek, zgłaszam to allegro, jednak nie wierzę im że na drugi dzień przyjedzie kurier, co po waszych przypadkach widać jest słusznym podejrzeniem, po prostu ponownie zlecam podjazd.
Nie miałem jednak takiej hecy że najbliższy termin w tygodniu był za 3 dni...
do mnie też dhl nie przyjeżdża a gdy dzwonię na infolinię to mówią że to allegro delivery i tam trzeba się kontaktować 🙂
A g... Allegro odpisuje mi żeby kontaktować się z infolinią DHL !! Wzięli partaczy do współpracy i teraz mają to w d.... Proszę o dopisek w cennikach dostawy przy DHL że kurier moze kiedyś przyjedzie po paczki, ale nie wiadomo kiedy.
chciałem usunąć DHL z cennika to powiedzieli że stracę smarta
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
poproszę o wsparcie w zaginionej przesyłce
@YaninaPL z tego co widzę w systemie, przesyłka nr AD01AUEQK0 została odebrana przez kuriera dzisiaj o 12:47.
Czy zaczniecie informować klientów że Wasz wspaniały partner w Allegro Delivery (DHL) jest niewydolny logistycznie w niektórych rejonach i że klienci będą czekali kilka dni dłużej na przesyłki ???
@stanar1 nie. Jeśli przesyłka jest opóźniona, kupujący otrzymuje aktualne informacje o jej statusie, a każdą sprawę opóźnienia wyjaśniamy indywidualnie.
Tylko że klient o opóźnienie obwinia Sprzedawcę a nie firmę kurierską czy Allegro i od razu wali negatywa. Już to nie raz przerabiałem. Najlepiej wziąć partaczy do współpracy a inni niech się teraz martwią
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ poproszę zatem o aktualizację statusu paczki w systemie, ponieważ zarówno ja, jak i Kupująca wciąż widzimy jej status jako "Oczekuje na nadanie"
już mi klient marudzi właśnie o paczce za pobraniem dlaczego nie została odebrana. Może wyślijcie wiadomość do klientów o opóźnieniach niby "waszych" kurierów. Co to będzie na święta ?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
przesyłka Allegro AD01A7A9B8 nadana ponownie w DHL Express Service Point (PP SHELL)
al. Powstańców Wielkopolskich 159, Piła w piątek o godzinie 9:28 do dnia dzisiejszego nie została odebrana z punktu. Poproszę o niezwłoczną interwencję.
Cześć @YaninaPL, zgłosiłem prośbę o interwencję w sprawie przesyłki do odpowiedniego działu.