Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj kurier DHL nie przyjechał po odbiór paczek mimo zlecenia, dziś też jest osobne zlecenie i przyjechał, ale tylko dlatego, ze miał paczki do nas, odmówił przyjęcia paczek bo nie ma miejsca, mówi, ze może ktoś przyjedzie jeszcze, albo nie. Ogólnie nic nie wie i nastawienie jest bardzo negatywne pt. "to mi nie pasuje w ogóle".
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Przesyłka Allegro AD01A7A9B8 nadana w DHL Express Service Point (PP SHELL)
al. Powstańców Wielkopolskich 159, Piła w piątek o godzinie 9:28 do dnia dzisiejszego nie została odebrana z punktu. Poproszę o niezwłoczną interwencję.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
minęło 5 dni a przesyłka AD01A7A9B8 wciąż nie została podjęta przez Kuriera DHL. Poproszę o interwencję w trybie pilnym
@YaninaPL przepraszam, za niedogodności. Już działam w sprawie odbioru paczki przez kuriera.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ boję się świąt, paczka do Czech
DHL JJD000030214008000113972449
kuriera nie widać....
@Client:50244083 z informacji w systemie wynika, że kurier odebrał tę przesyłkę o 14:54.
Czy to nieprawidłowy status?
prawidłowy, udało mu się przyjechać
Już się cieszyłem że DHL nauczył się przyjeżdżać do mnie po paczki, aż tu nastał dzisiejszy dzień gdy znowu nie przyjechał !! Z żadną firmą kurierską nie ma problemów, tylko ten cholerny DHL !!!
Czy mógłby w końcu ktoś zgłosić wyżej że jest problem z tą firmą !!!
@stanar1 chodzi o podjazd z dziś - numer AD6811574?
Tak, chodzi o ten podjazd
@stanar1 widzę, że zgłosiłeś już brak realizacji podjazdu. Odpowiedni dział już zajmuje się sprawą.
Proszę przysłać pracownika Allegro po paczki, ponieważ Wasz drogi partner DHL nie odebrał wczorajszego zlecenia oraz dzisiejszego. Jestem cały czas pod wskazanym adresem, wiec Wasz pracownik może przyjechać nawet w nocy 😡
@stanar1 poprosiłam dodatkowo o interwencje w oddziale w sprawie braku podjazdu.
Co mnie obchodzą jakieś interwencje. To jest Wasza usługa i nie obchodzą mnie Wasze relacje z DHL. Oczekuję należytego wykonania usługi. Skoro DHL nie potrafi to proszę przysłać pracownika Allegro po te paczki.
Proszę o podanie godziny, o której DZISIAJ przyjedzie kurier DHL lub pracownik Allegro po paczki z dnia wczorajszego i dzisiejszego !!!
@stanar1 Widzę, że ta kwestia jest wyjaśniana drogą mailową. Nie ma potrzeby dublowania zgłoszeń, zwłaszcza że na maila odpowiadają bezpośrednio doradcy z zespołu zajmującego się Allegro Delivery
Nic nie jest wyjaśniane !!! Dostaję odpowiedzi w stylu kopiuj-wklej że jesteście w kontakcie z partnerem i wyjaśniacie. Piszę również tutaj żeby inni też się dowiedzieli jaka patologia jest z DHL i że Allegro nic z tym nie robi, mimo że to Wasza usługo, bo nazywa się " Allegro... DHL". Od kilku godzin nie mogę doczekać się konkretnej informacji - o której przyjedzie kurier lub pracownik Allegro po paczki z dwóch dni !!!!!!!
Proszę o informację gdzie i jak można złożyć skargę na pracownika(ów) Allegro. Drugi dzień nikt nie potrafi rozwiązać problemu podjazdu kuriera DHL, nikt nie przekazuje konkretnych informacji i żadnego wyjaśnienia. Dlatego chciałbym złożyć skargę, ewentualnie proszę mnie skontaktować z osobą kompetentną która będzie potrafiła rozwiązać ten problem
@stanar1 Sprawdziłam korespondencję i muszę poprosić Cię o cierpliwość. Weryfikacja nie jest taka prosta i szybka.
Reklamację możesz zgłosić w prowadzonej korespondencji.
Chyba żart. Od sprzedawców wymagacie żeby wszystko robili jak najszybciej, a sami co ??? Paczki nieodebrane z wtorku, ze środy !!! Proszę wziąć telefon i zadzwonić do przedstawiciela DHL. To takie trudne ?? Chyba macie kontakt telefoniczny z tą firmą ?
W dwie godziny ustaliłem to co Wam już zajmuje dwa dni. DHL obsługujący mój rejon ma ogromny problem - nie doręcza przesyłek, nie odbiera zamówień. To są skargi od klientów DHL.
Paczki od trzech dni leżą i czekają na odbiór. Proszę poinformować klientów (ponieważ to jest Wasza usługa) że na skutek patologii w DHL nie wiadomo kiedy otrzymają swoje zamówienia.
S. Narewski