anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z nadaniem paczki DHL w Żabce

MAMY ROZWIĄZANIE!
cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry , proszę o interwencję , nie mogę nadac zamówienia numer eaf48030-ebdc-11f0-b184-13e39e1810c7 , w sklepie Żabka pojawia sie komunikat PACZKA NIE MOZE BYĆ NADANA ,POINFORMUJ KLIENTA .Proszę o szybką pomoc , zbliza się godzina graniczna .Dziękuję .

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@cudaswiata-sklep weryfikuję problem i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

W automatach DHL też "błąd systemu". Nowy rok stare problemy :))))

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Health___Beauty dzięki za sygnał! Dodałam to do zgłoszenia i wrócę gdy otrzymam odpowiedź. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Sa_nova

@cudaswiata-sklep dla paczki ze wskazanego zamówienia, należy zamówić podjazd kuriera. Nie będzie możliwości nadania w żabce paczki, która jest kierowana do żabki. 

@Health___Beauty czy możesz proszę podać przykładowy numer zamówienia lub przesyłki, przy której pojawił się problem z nadaniem w automacie? Czy udało się może nadać przesyłkę w jakimś innym automacie? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@Sa_nova  123ee3c0-ec22-11f0-948b-b3e3e26b4674

nie udało się nadać, 2 automaty pokazywały błąd, zamówiłam kuriera.

Nie będzie możliwości nadania w żabce paczki, która jest kierowana do żabki. 

Kolejna dobra zmiana, o której zapomnieliście poinformować sprzedawców?

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Health___Beauty tutaj taka sama sytuacja - czyli przesyłka powinna być nadana przez podjazd kuriera. 

Konsultuję kwestię tej zmiany i jej komunikację. Dam znać gdy tylko dowiem się więcej. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

Rozumiem, że w moim przypadku nadam w końcu w tym punkcie, gdyż jest to DHL?

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@cudaswiata-sklep  Przecież @Sa_nova @napisała, że musisz zamówić kuriera. Wygląda na to że zrobili to samo co z Orlenem tylko jak zwykle zapomnieli uprzedzić sprzedawców o zmianie. 

oznacz moderatorów
cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Właśnie udało sie nadać , było to Allegro Odbiór w Punkcie DHL (AD) (Żabka  , prosze o konkretna odpowiedź których paczek nie można nadawać  w żabce .

oznacz moderatorów
cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

Zmiana dotyczyła Orlen odbiór w Żabce, a nie DHL odbiór w Żabce, bo takie mam zamówienie.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@cudaswiata-sklep  no szok 🙂 a ja myślałam że Orlen 🙂 

oznacz moderatorów
Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@cudaswiata-sklep Jak nowy pracownik Żabki to czasami trzeba zwrócić mu uwagę by czytał tylko ten dolny kod (dłuższy), bo górny nie wchodzi. 

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@cudaswiata-sklep

To przesyłka Allegro DHL czy Allegro Delivery Kurier DHL? To są dwie różne firmy kurierskie. 

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@pecela  Obie do tej pory można było nadawać i w automatach, i w żabkach. Wygląda na to, że już nie można. 

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Health___Beauty

Pytanie czy PointPack nie oddzielił w swoim systemie Allegro Delivery jako osobnego przewoźnika. Jeżeli tak, to próba nadania jako np DHL eCommerce się nie uda (bo to nie jest ich przesyłka).

@cudaswiata-sklep

Spróbuj się dopytać pod bok@pointpack.pl o nadawanie tych przesyłek w tej Żabce. PointPack odpowiada za przesyłki w punktach takich jak Żabka, Lidl, Biedronka, Kaufland, Inmedio itp. w zasadzie bez względu na przewoźnika.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@pecela  Już @Sa_nova potwierdziła, że zrobili to co z Orlenem tylko ups jak zwykle zapomnieli uprzedzić sprzedawców. 

oznacz moderatorów
Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Health___Beauty jeszcze wczoraj mi przyjęli taką paczkę Allegro Delivery DHL w Żabce do Żabki.

aczkolwiek, był chwilowy problem z nadaniem, lecz jakoś za drugim razem udało się. 

Dzisiaj też mam jedną, ciekawe czy będę mógł również....

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@Halfrunt  super, że Ci wczoraj przyjęli ale dziś już nie przyjmują. 

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Health___Beauty wyjaśniam jeszcze ten temat, co się stało i dlaczego pojawiła się taka sytuacja z DHL. Będę tutaj informować, gdy tylko będę miała więcej szczegółów. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów