Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo proszę o wyjaśnienie dlaczego paczka AD012YI3L8 została zwrócona do nadawcy? Wczoraj o 14:19 wyjechała do punktu docelowego a już po 3 minutach została zwrócona do nadawcy...
@KupNaCzas Dopytuję zespół odpowiedzialny za ten obszar. Wkrótce wrócę z odpowiedzią.
Czy coś ustalono w mojej sprawie? czekam od wczoraj. Wczoraj niby przesyłka została doręczona, a dzisiaj znowu jest status w doręczeniu... pytanie gdzie została (zostanie) doręczona??? zwroty ustawione mam na mój adres, a obawiam się że zwrot pójdzie do hurtowni. Proszę o wsparcie w tym temacie
@KupNaCzas niestety nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie. Dopytuje w oddziale, gdzie zostanie doręczona paczka oraz na jakim etapie jest zgłoszona interwencja.
Poproszę o pilną informację co dzieje się z paczką!! Teraz znowu jest status że paczkę doręczono, ale nie wiem gdzie...
Otrzymałem informację z interwencji, że przesyłka została zwrócona ponieważ mieliśmy dwie paczki oklejone tym LP.
Jedna została zwrócona 7. października, a druga zostanie zwrócona dzisiaj.
Proszę jeszcze o informację gdzie zostały nadane zwroty - na jaki adres
Dobra, już sama ogarnęłam adres. Sprawa wyjaśniona