Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry, wygenerowałam etykietę do nadania przesyłki Allegro Delivery DPD Pickup, niestety skanując przesyłkę uzyskuję komunikat nie znaleźliśmy paczki w systemie ... co teraz? jak wysłać paczkę?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@ArtisDea gdzie skanujesz przesyłkę?
Przesyłki DPD Allegro Delivery nadasz wyłącznie przez zamówienie kuriera lub w punktach DPD PickUp. Nie nadasz ich w automatach paczkowych.
A czy podjazd kuriera Allegro Delivery DPD jest teraz bezpłatny nawet do jednej paczki?
Tak.
ostatnio podczas rozmowy z konsultantem Allegro otrzymałam informację, że podjazd po jedna, dwie lub 3 przesyłki jest płatny. Aby nie została naliczona opłata należy przekazać kurierowi 4 przesyłki. Proszę więc o weryfikację tych informacji
No właśnie ja dostałem podobną odpowiedź, proszę również o weryfikację kosztów podjazdu kuriera DPD do jednej paczki.
@AmorisDea @piotrfol26 czy te informacje otrzymaliście na czasie lub w wiadomości mailowej? Jeśli tak, poproszę o numery zgłoszeń mailowych. Sprawdzę dokładnie tę kwestię.
Dostałem tą informację na czacie.
@piotrfol26 na koncie, z którego tutaj piszesz?
Nie na koncie firmowym kidshome_pl
@piotrfol26 dziękuję, ale możesz mi jeszcze wskazać z kiedy mniej więcej pochodzi ten czat? Sprawdziłam ostatnie czaty na tym koncie, ale nie znalazłam w nich takiej informacji od naszych doradców.
Może konsultant mówił o zwykłym allegro kurier dpd a nie o allegro delivery dpd
Jak wysyłacie zwykłym Allegro Kurier DPD to trzeba 4 paczki, tak to płacicie 4.99. A jak z AD to za darmo.
Podjazd kuriera DPD jest płatny jeżeli nadajesz mniej niż 4 przesyłki.
Podjazd kuriera Allegro Delivery Kurier DPD jest bezpłatny
Allegro Kurier DPD i Allegro Delivery Kurier DPD, to dwóch różnych przewoźników (kurierów), nawet jak fizyczne odbiera paczki te sam kierowca.