Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka ma status nadana potrzebuje przekierować paczke do innego miasta
@tedi2001 przykro mi, ale nie mogę pomóc w tej sytuacji. Nie mam możliwości przekierowania przesyłek.
Dzień dobry, czekam na przesyłkę A0027DTK05, dziś kurier już nie potrafił mnie doczekać.
Jutro też mam wizytę u notariusza w czas kiedy kurier będzie na osiedlu. Czy można przekierować paczkę do Allegro green box przy ul. Rojna 41, 91-134 Łódź? Nie zauważyłam że dostawa będzie z pomocą kuriera bo zwykle korzystam Allegro box.
@Client:102374212 nie mamy możliwości przekierowania przesyłki i zmiany metody dostawy (z Kuriera na automat paczkowy), jeśli Kurier nie zastanie Cię w domu, jutro podejmie drugą próbę.
Chcę przekierować paczkę która jest już w drodze
kombinuj....
@ga-ja14 przykro mi, ale nie udostępniamy takiej możliwości.
Dzień Dobry, Czy mógłbym prosić o przekierowanie paczki AD00OKNM08 na paczkomat 361924. Dziękuję.
Dzień dobry @patrykskwiot! Przykro mi, ale przekierowujemy przesyłki tylko w przypadku awarii i problemów technicznych z automatami.
Rozumiem. Opcja przedłużenia o kilka dni jest dostępna w jakiś sposób?
@patrykskwiot Możemy przedłużyć czas na odbiór paczki maksymalnie o 48 godzin na Twoją prośbę.
Poczekajmy kiedy ta przesyłka wogole dojdzie do paczkomatu. Odezwę się jak już będzie na miejscu na Orlenie.
Potrzebuję przekierować paczkę Allegro One Box do innego automatu
@Client:136320108 jeżeli przesyłka została już nadana to jej przekierowanie nie jest możliwe. Nie widzę zakupu na Twoim koncie, czy sprawa dotyczy zamówienia z innego konta Allegro? Jeżeli sprzedający nie nadał jeszcze paczki, możesz przesłać mu wiadomość i poprosić o zmianę adresu.
Czy jest możliwość przekierowania paczki nr A002B9H9Z0 do Punktu One Punkt A009915 ul. Powstańców 2, 63-930 Jutrosin
@mika356 Przesyłka nie została jeszcze nadana, więc skontaktuj się w tej sprawie ze sprzedawcą. Możliwe, że będzie on mógł zmienić punkt odbioru.
Sprzedawca w trakcie rozmowy podał iż nie może przekierować spakowanej przesyłki. Czy Pani ma możliwość zrobić takie przekierowanie?
@mika356 Niestety nie. Paczka może zostać przekierowana do innego punktu tylko w wyjątkowych sytuacjach np. gdy wybrany automat jest niedostępny z powodu awarii.
Dzień dobry, zakupiłam wczoraj towar z terminem dostawy w dniu dzisiejszym, przed chwilą otrzymałam wiadomość o opóźnieniu przesyłki, niestety z powodu wyjazdu nie będę mogła jej odebrać w poniedzialek w wybranym punkcie. Czy można przekierować paczkę do innego punktu?
To zależy od przewoźnika. Ale w przypadku Allegro One nie ma takiej możliwości.